Life

Ce a făcut românul care a câștigat 500.000 de lire sterline la un concurs din Marea Britanie. Pe ce vrea să dea banii

Ce a făcut cu banii românul care a câștigat 500.000 de lire sterline la un concurs din Regatul Unit. Care este dorința bărbatului?
14.03.2024 | 23:39
Ce a facut romanul care a castigat 500000 de lire sterline la un concurs din Marea Britanie Pe ce vrea sa dea banii
Românul i-a impresionat pe britanici. Sursa foto: botb.com
ADVERTISEMENT

Un român a câștigat 500.000 de lire sterline la un concurs din Marea Britanie. Este unul dintre cele mai mari premii pe care competiția le-a oferit până în momentul de față, iar organizatorii au rămas uimiți când au aflat ce a făcut victoriosul cu suma uriașă.

Românul care a câștigat 500.000 de lire sterline în Marea Britanie. Ce a făcut cu banii

Marius Preda a participat la un concurs online din Regatul Unit, care se face săptămânal, intitulat ”Best of the Best” (Cel mai bun dintre cei mai buni”, și a beneficiat de un premiu care îi poate schimba viața oricui, 500.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Marius Preda are 28 de ani și lucrează de o bună perioadă în Marea Britanie. Aici este livrator de pizza din 2019. ”Sunt foarte fericit că am câştigat şi sunt extrem de entuziasmat, o astfel de sumă îţi schimbă viaţa!”, a declarat tânărul potrivit BOTB.

Christian Williams este prezentatorul ”Best of the Best”, iar în ziua când i-a înmânat românului cei 500.000 de euro, a contactat  pizzeria unde acesta este livrator. Împreună cu echipa sa, a așteptat ca Marius Preda să vină în fața lor și să livreze comanda.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, moderatorul l-a întrebat pe Marius care este cel mai mare bacșiș pe care l-a primit vreodată, după care i-a dezvăluit că este câștigătorul sumei de 500.000 de lire sterline. Inițial i-a precizat 100.000 de lire sterline, pentru a-i vedea reacția, după care i-a comunicat premiul real.

”Întotdeauna căutăm noi modalităţi de a le oferi oamenilor şansa de a câştiga premii fantastice şi mă bucur că l-am surprins pe Marius. Suma netă de 500.000 de lire sterline poate schima o viaţă. Cred că este cel mai bun bacşiş pe care l-a primit vreodată un livrator de pizza”, a mai precizat Christian Williams.

ADVERTISEMENT

Marius nu a renunțat locul de muncă. Cu banii câștigați își va cumpăra o casă în Regatul Unit

Marius Preda s-a bucurat enorm la aflarea veștii. Mulți s-au așteptat ca să-și dea demisia de la job odată cu câștigul de care a beneficiat. Însă, tânărul nu vrea să renunțe la locul de muncă din Regatul Unit.

Marius și-a uimit toți cunoscuții când s-a prezentat la serviciu. Le-a dezvăluit tuturor că vrea în continuare să livreze pizza, iar cu cei 500.000 de lire sterline intenționează să-și cumpere o casă în Marea Britanie, pentru el și familia sa.

ADVERTISEMENT

”Marius, care lucrează ca şofer livrator de pizza de aproape patru ani, s-a întors la muncă a doua zi după aflarea veştii. Intenţionează să cheltuiască banii pe o casă nouă pentru el şi familia lui”, a mai detaliat prezentatorul concursului.

ADVERTISEMENT
Tags: