Life

Ce a găsit o femeie din Botoșani în casă în timp ce făcea curățenie. A sunat imediat la 112

O femeie din Botoșani a trăit o experiență neașteptată. Ce a găsit aceasta în timp ce făcea curățenie? A fost nevoie de un apel la 112.
14.04.2023 | 07:26
Ce a gasit o femeie din Botosani in casa in timp ce facea curatenie A sunat imediat la 112
Ce a găsit o femeie din Botoșani în casă în timp ce făcea curățenie. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din Botoșani avea să trăiască o experiență cât se poate de ciudată. S-a apucat să facă curățenie în casă, însă nu avea să știe ce urmează să găsească. Aceasta a ajuns să sune la 112 imediat. Și totuși ce s-a întâmplat?

Descoperirea neașteptată făcută de o femeie din Botoșani

Pentru că suntem în perioada sărbătorilor de Paște, curățenia este în toi. Toate gospodinele au grijă să lase lucrurile în ordine, astfel încât Învierea Domnului să le găsească într-un mediu liniștit. Același lucru l-a făcut și o femeie, însă în cazul ei, lucrurile au devenit neașteptate.

ADVERTISEMENT

Femeia din Botoșani a ajuns în una dintre camerele propriei sale case. Ce a găsit aceasta? O armă, despre care nu a știut până acum. La prima vedere era vorba despre un pistol plin cu cartușe, iar aceasta nu știe cum a ajuns dispozitivul chiar în propria ei locuință.

Având în vedere cele întâmplate, femeia din Botoșani a sunat instant la 112. Aceasta a raportat arma descoperită în locuința sa. Mai apoi, la fața locului s-au prezentat autoritățile, dar și un echipaj din cadrul Serviciului Arme și Explozivi ale Inspectoratului de Poliție Județean.

ADVERTISEMENT

Iar șirul întâmplărilor nu se oprește doar aici. Femeia din Botoșani s-a trezit cu alte probleme. Ajunși la fața locului, experții și-au dat seama că nu era vorba desper un pistol cu cartușe, așa cum credea aceasta.

Mai exact, potrivit botosaneanul.ro, ”arma periculoasă” descoperită de femeie era doar o brichetă în formă de pistol. Cartușele erau ornamentale, arată sursa citată. În urma apelului său, femeia din Botoșani s-a trezit cu un avertisment pentru apelul nejustificat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Ce a găsit o tânără într-o geacă comandată de pe internet

Amintim că recent, și o influenceriță celebră a rămas șocată de ce a putut să găsească. Este vorba despre Toni Mcrae, care și-a comandat o jachetă online. Ca orice altă persoană, tânăra a deschis pachetul și a vrut să împărtășească cu urmăritorii săi momentul.

Din păcate, aceasta a avut parte de o surpriză neplăcută, care de altfel a degustat-o. În momentul în care a scos geaca respectivă din pachet, în buzunarul acesteia se ascundea un șervețel folosit. De asemenea, geaca avea păr șaten pe ea și totodată mirosea a parfum.

ADVERTISEMENT

”Miroase a parfum, are păr șaten pe ea și are un șervețel folosit și o chitanță în buzunar. Este dezgustător. Nu glumesc – este o chitanță, nu mă ating de ea, dar în buzunar este un șervețel folosit, cu păr maro pe el și miroase a parfum!”, povestea aceasta.

ADVERTISEMENT