Life

Ce a găsit o femeie în cutia celui mai consumat suc de copiii din România. L-a cumpărat dintr-un supermarket și a rămas șocată: ”Mi se face rău, efectiv”

O femeie a avut parte de șocul vieții în momentul în care a cumpărat o cutie de suc și a descoperit ce se ascunde, de fapt, în interior.
30.03.2024 | 13:09
Ce a gasit o femeie in cutia celui mai consumat suc de copiii din Romania La cumparat dintrun supermarket si a ramas socata Mi se face rau efectiv
Ce a descoperit o femeie într-o cutie de suc pentru copiii / Foto: captură Cancan, Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai consumate sucuri de copiii din România i-a produs un șoc unei tinere din Bacău. Mai exact, ea a desfăcut cutia și a descoperit, îngrozită, ce se ascundea acolo.

Ce a descoperit femeia într-o cutie de suc pentru copii

Unul dintre sucurile la cutie, cu pai, teoretic obținut doar din fructe și legume, este favoritul copiilor. Părinții îl cumpără în cantități mari pentru că, astfel, speră ei, cei mici vor beneficia de vitaminele necesare unei dezvoltări armonioase.

ADVERTISEMENT

Doar că, uneori, lucrurile nu sunt la fel de frumoase la interior precum la exterior. Și, informează Cancan, o tânără din Bacău a descoperit asta pe pielea ei. Aflată în București, a intrat într-un supermarket și a vrut un suc natural. Și a ales chiar sucul favorit al copiilor din România.

A luat cutia, a plătit-o și a început să bea din ea. Doar că ceva, explică femeia, i s-a părut suspect. Gustul nu era chiar așa cum știa că trebuie să fie. Din curiozitate, a desfăcut cu totul cutia pentru a vedea ce i-a alterat gustul sucului. Iar atunci a avut un șoc.

ADVERTISEMENT

„Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește! Poate să îmi zică cineva ce este de făcut în această situație? Mi-am cumpărat acest suc și avea un gust cam ciudat și așa arată. Data de expirare era 12 decembrie 2024, produsul a fost cumpărat ieri”, a povestit femeia pe rețelele de socializare, conform sursei citate.

Ea a descoperit că, în cutie, deasupra sucului ”trona” un strat gros de mucegai. Ba chiar mai mult, ea a și făcut dovada, pozând cutia și mucegaiul și postând imaginile pe contul ei de socializare. În video-ul postat ea a cerut și sfaturi.

ADVERTISEMENT

”Ce este de făcut”

”Poate să îmi zică cineva ce este de făcut în această situație?”, a întrebat tânăra din Bacău care a cumpărat sucul. Iar sfaturile nu au întârziat să apară. Cei care au văzut filmarea i-au recomandat să se adreseze Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Mulți susțin că, cel mai probabil, problema a apărut din cauza depozitării necorespunzătoare. Alții însă susțineau că, de fapt, problema ține de producătorul respectivului suc, ambalarea lui fiind deficitară. Oricum ar fi, în cazul în care s-ar adresa ANPC, distribuitorul e pasibil de o amendă.

ADVERTISEMENT
suc copii
Într-o cutie de suc pentru copiii era plin de mucegai / Foto: captură Cancan, Fotomontaj: Fanatik

Cu toate acestea, sunt mulți care, îngroziți de imagini, ce să fie făcute controale suplimentare la toți producătorii. Iar problema este cu atât mai gravă, susțin ei, cu cât sucul cu pricina este băut, mai ales, de copii, iar cei mici se pot îmbolnăvi grav.

Conform legii, în cazul în care ar fi derulate controale, iar producătorul ar fi găsit vinovat, ANPC ar putea chiar să suspende activitatea fabricii. În altă ordine de idei, specialiștii recomandă ca sucurile ambalate să fie evitate, cele mai sănătoase fiind cele de tip ”fresh”, făcute proaspăt.

ADVERTISEMENT