Life

Ce a pățit Andreea Bălan la Te cunosc de undeva. Momentul a fost delicat chiar și pentru colegii ei

Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan la Te cunosc de undeva. Un moment emoționant, care fost delicat și pentru restul juraților. 
27.04.2023 | 11:56
Ce a patit Andreea Balan la Te cunosc de undeva Momentul a fost delicat chiar si pentru colegii ei
Ce moment de la Te cunosc de undeva a emoționat-o pe Andreea Bălan. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a avut parte de un moment emoționant la ”Te cunosc de undeva”. Jurata emisiunii a fost impresionată de unul dintre numerele concurenților, și și-a amintit de o întâmplare din copilărie. Inclusiv ceilalți jurați au fost mișcați de ceea ce au văzut.

Moment delicat pentru Andreea Bălan la ”Te cunosc de undeva”

”Copilul din mine e fericit.”, a declarat Andreea Bălan după ce a asistat la momentul Addei și a partenerului acesteia din competiția muzicală, Radu Bucălae. Aceștia s-au transformat în Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc Maria.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai precizat că îi vine să plângă, deoarece avea senzația că pe scenă se află unul dintre oamenii care au contribuit la cariera sa muzicală, regretatul Mihai Constantinescu, decedat în 2019. Artistul i-a remarcat talentul Andreei Bălan, întru-un spectacol la Ploiești, iar de acolo a dus-o la TVR.

De asemenea, Andreea Bălan a rememorat clipa când se lansa în lumea artistică, la emisiunea ”Ba da, Ba nu”, unde au analizat-o atent oameni care sunt acum lângă ea la ”Te cunosc de undeva”, Aurelian Temișan, care i-a devenit și naș de cununie, și Anca Țurcașiu, concurentă în show-ul muzical.

ADVERTISEMENT

”Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă.

Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu”, în 1996, când am apărut prima dată la TV. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!”, a declarat Andreea Bălan, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a lansat în muzică prin trupa Andre

Întreg momentul, însă, se va putea difuza pe larg în ediția de sâmbătă seară, de la 20:00. De altfel, Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică ușoară, din țară. Toată lumea o știe după ce a făcut parte din trupa Andre.

În trupa Andre, Andreea Bălan a cântat cu Andreea Antonescu. După destrămarea formației, fetele au luat-o pe drumuri diferite. Andreea Bălan a continuat cu muzica, solo, iar Andreea Antonescu mai puțin. Totuși, chiar dacă nu mai sunt într-o trupă, artistele au rămas bune prietene.

ADVERTISEMENT

Amiciția dintre fostele de la Andre este una strânsă. Andreea Bălan i-a botezat fostei colege fetița, pe Sienna. Mai mult, ambele au participat la America Express 2023. S-au descurcat foarte bine în competiție și au ajuns până în finală.

La America Express, chiar dacă au ajuns până în finală, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au reușit să ridice trofeul, fiind învinse de Bordea și Cortea. Chiar dacă nu au câștigat, ele vor rămâne cu siguranță cu o amintire plăcută, mai ales că Andreea Antonescu era însărcinată, fără să știe, pe tot parcursul participării.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze