Life

Ce a pățit Andreea Bălan la Te cunosc de undeva. Momentul a fost delicat chiar și pentru colegii ei

Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan la Te cunosc de undeva. Un moment emoționant, care fost delicat și pentru restul juraților. 
27.04.2023 | 11:56
Ce a patit Andreea Balan la Te cunosc de undeva Momentul a fost delicat chiar si pentru colegii ei
Ce moment de la Te cunosc de undeva a emoționat-o pe Andreea Bălan. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a avut parte de un moment emoționant la ”Te cunosc de undeva”. Jurata emisiunii a fost impresionată de unul dintre numerele concurenților, și și-a amintit de o întâmplare din copilărie. Inclusiv ceilalți jurați au fost mișcați de ceea ce au văzut.

Moment delicat pentru Andreea Bălan la ”Te cunosc de undeva”

”Copilul din mine e fericit.”, a declarat Andreea Bălan după ce a asistat la momentul Addei și a partenerului acesteia din competiția muzicală, Radu Bucălae. Aceștia s-au transformat în Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc Maria.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai precizat că îi vine să plângă, deoarece avea senzația că pe scenă se află unul dintre oamenii care au contribuit la cariera sa muzicală, regretatul Mihai Constantinescu, decedat în 2019. Artistul i-a remarcat talentul Andreei Bălan, întru-un spectacol la Ploiești, iar de acolo a dus-o la TVR.

De asemenea, Andreea Bălan a rememorat clipa când se lansa în lumea artistică, la emisiunea ”Ba da, Ba nu”, unde au analizat-o atent oameni care sunt acum lângă ea la ”Te cunosc de undeva”, Aurelian Temișan, care i-a devenit și naș de cununie, și Anca Țurcașiu, concurentă în show-ul muzical.

ADVERTISEMENT

”Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă.

Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu”, în 1996, când am apărut prima dată la TV. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!”, a declarat Andreea Bălan, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a lansat în muzică prin trupa Andre

Întreg momentul, însă, se va putea difuza pe larg în ediția de sâmbătă seară, de la 20:00. De altfel, Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică ușoară, din țară. Toată lumea o știe după ce a făcut parte din trupa Andre.

În trupa Andre, Andreea Bălan a cântat cu Andreea Antonescu. După destrămarea formației, fetele au luat-o pe drumuri diferite. Andreea Bălan a continuat cu muzica, solo, iar Andreea Antonescu mai puțin. Totuși, chiar dacă nu mai sunt într-o trupă, artistele au rămas bune prietene.

ADVERTISEMENT

Amiciția dintre fostele de la Andre este una strânsă. Andreea Bălan i-a botezat fostei colege fetița, pe Sienna. Mai mult, ambele au participat la America Express 2023. S-au descurcat foarte bine în competiție și au ajuns până în finală.

La America Express, chiar dacă au ajuns până în finală, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au reușit să ridice trofeul, fiind învinse de Bordea și Cortea. Chiar dacă nu au câștigat, ele vor rămâne cu siguranță cu o amintire plăcută, mai ales că Andreea Antonescu era însărcinată, fără să știe, pe tot parcursul participării.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei