Life

Ce a pățit Crina Abrudan după participarea la Survivor România 2023: ”O să treacă până la vară”

Ce i s-a întâmplat vedetei Crina Abrudan după eliminarea de la Survivor România 2023. Cu ce probleme a rămas fosta Faimoasă.
05.04.2023 | 14:40
Ce a patit Crina Abrudan dupa participarea la Survivor Romania 2023 O sa treaca pana la vara
Ce i s-a întâmplat Crinei Abrudan după eliminarea de la Survivor România 2023. Cu ce probleme a rămas fosta Faimoasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit cunoscuta prezentatoare de știri sportive după participarea la competiția sportivă din Republica Dominicană. Fosta concurentă de la Pro TV e convinsă că toate neplăcerile vor trece până la vară.

Ce i s-a întâmplat Crinei Abrudan după eliminarea de la Survivor România 2023. Cu ce probleme a rămas fosta Faimoasă

Crina Abrudan a spus ce i s-a întâmplat după eliminarea de la Survivor România 2023, unde a stat doar o lună, deși i-ar fi plăcut să petreacă cât mai multă vreme în jungla dominicană. Vedeta s-a întors cu câteva probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Blondina nu s-a plâns de nimic și spune că s-a acomodat extrem de repede în reality show-ul moderat de Daniel Pavel. În plus, fosta Faimoasă de la Pro TV a plecat de acasă setată să-și înfrâneze toate poftele culinare.

„Am dureri de spate, dureri pe care le cam are toată lumea, de la dormitul pe jos, și niște dureri de la coloana de la probele de forță, dar astea o să treacă. În rest, picioarele zgâriate, dar și astea o să treacă până la vară.

ADVERTISEMENT

Survivor înseamnă traseele, baza sportivă, care îți permite să câștigi recompensă sau comunicare acasă. Iar în mare parte, Survivor înseamnă supraviețuirea 7 zile pe săptămâna, 24 din 24, cu oamenii de acolo.

De la bun început mi-am propus să stau departe de certuri și scandaluri, nu am fost niciodată implicată în așa ceva, și nu era în intenția mea că la 45 de ani să merg la un reality show și să mă implic în certuri și scandaluri.

ADVERTISEMENT

Pentru mine cred că a fost singurul format de reality-show la care mi-aș fi dorit să merg”, a spus Crina Abrudan despre experiența din Republica Dominicană într-un interviu pentru click.ro.

Crina Abrudan, despre cel mai greu moment de la Survivor România 2023

Crina Abrudan a mai dezvăluit că cele mai grele momente din cadrul emisiunii Survivor România 2023 au fost certurile și tensiuni din trib. Frumoasa blondină e tare mândră că a știut să gestioneze astfel de discuții.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta prezentatoare tv a mai subliniat că soțul i-a atras atenția asupra acestor lucruri înainte de a lua decizia de a pleca în junglă. Vedeta a fost conștientă că va ajunge și în astfel de situații neplăcute, partenerul de viață fiind oarecum supărat că a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT