Life

Crina Abrudan, prima apariție după eliminarea de la Survivor. Declarații încinse despre ce se petrece, de fapt, în Republica Dominicană

Crina Abrudan, prima ieșire în public după Survivor România. Dezvăluiri neașteptate despre ce ascunde reality show-ul de la Pro TV.
17.03.2023 | 19:02
Crina Abrudan prima aparitie dupa eliminarea de la Survivor Declaratii incinse despre ce se petrece de fapt in Republica Dominicana
Crina Abrudan, prima ieșire în public după Survivor România. Dezvăluiri neașteptate despre ce ascunde reality show-ul de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă a avut prima apariție după eliminarea din competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. Blondina a făcut declarații încinse despre ce se petrece, de fapt, în Republica Dominicană, unde a supraviețuit aproape o lună.

Crina Abrudan, prima ieșire în public după Survivor România. Dezvăluiri neașteptate despre ce ascunde reality show-ul de la Pro TV

Crina Abrudan a fost invitată în emisiunea La Măruță, unde a bifat prima ieșire în public după Survivor România. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate despre ce ascunde reality show-ul care este pentru al doilea sezon la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare de știri sportive a recunoscut că nu este deloc ușoară emisiunea, atât prin prisma relațiilor cu ceilalți, cât și a condițiilor din junglă. Fosta Faimoasă din Republica Dominicană l-a caracterizat pe DOC, care a ieșit recent din competiție.

Artistul este un actor extraordinar de bun, susține fosta concurentă de la Pro TV, care a mai subliniat că muzicianul poate întruchipa 5 personaje într-o singură zi, fără să scoată la iveală amănunte despre sinele interior.

ADVERTISEMENT

„Poate să fie isteric și nebun, acum poate să fie un om frumos și cuminte, peste 10 minute să te certe și peste 30 de minute să te pupe, iar tu să nu înțelegi care e, de fapt, DOC. El intră și iese foarte ușor dintr-un rol.

Ceea ce a înnebunit pe toată lumea a fost că nu mai înțelegea nimeni cine este DOC. Lumea din camp a început să îl judece pentru că nu este asumat și joacă un rol la Survivor.

ADVERTISEMENT

Nu putem să-l judecăm nici pe el, nici pe Ionuț, nici pe nimeni că au ales să joace un rol. Pe mine nu m-a deranjat, pe alte fete le-a deranjat. Aveam subiecte de discuție comune. Mie îmi făcea plăcere să vorbesc cu el și cu Ionuț”, a spus Crina Abrudan, La Măruță.

Crina Abrudan, informații despre Survivor România

Crina Abrudan a oferit mai multe informații despre Survivor România, precizând că foarte mulți concurenți se supără atunci când sunt nominalizați, în ciuda faptului că unii își doresc acest lucru din partea colegilor de echipă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta moderatoare de știri mai susține că Mihai Zmărăndescu trebuie să probeze multe dintre lucrurile pe care le spune. Fiul celebrului sportiv este o dezamăgire pentru fosta Faimoasă a competiției de la Pro TV.

ADVERTISEMENT