Life

Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket. A vrut să facă o faptă bună și nu se aștepta la asta: “M-am crucit”

Întâmplarea prin care a trecut Lidia Buble la supermarket. Cântăreața a vrut să facă o faptă bună, dar a avut parte de un șoc.
24.08.2023 | 17:44
Ce a patit Lidia Buble intrun supermarket A vrut sa faca o fapta buna si nu se astepta la asta Mam crucit
Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a mers la supermarket și avut parte de o întâmplare total neașteptată. Cântăreața a vrut să-i facă un bine unei alte cliente, dar s-a ales cu o dezamăgire.

Lidia Buble, întâmplare neașteptată într-un supermarket. Ce a pățit după ce a vrut să facă o faptă bună

De curând, Lidia Buble a avut parte de o întâmplare pe care a ținut să o împărtășească și cu urmăritorii de pe rețelele sociale. Cântăreața este foarte activă în mediul online și le mai povestește fanilor diverse lucruri din viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, artista a mers la supermarket și a vrut să facă o faptă bună pentru o altă clientă, care avea un copil. Lidia Buble i-a făcut femeii loc pentru a trece înainte la casa de marcat. Reacția acesteia, însă, a lăsat-o fără cuvinte.

În timp ce înainta, femeia respectivă, despre care cântăreața a spus că părea să aibă în jur de 50 de ani, i-a aruncat o privire deloc prietenoasă și chiar a împins-o ușor, fără a-i mulțumi.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a avut intenții bune și nu i-a venit să creadă că femeia a avut o asemenea reacție. Dezamăgită de acest comportament, vedeta s-a confesat și fanilor.

“De ce este toată lumea atât de nervoasă și de supărată pe viață?! Eu așa ceva nu am văzut. Am fost acum până la un supermarket să iau ceva și în spatele meu era o doamnă cu un cărucior și un copil de mână.

ADVERTISEMENT

O doamnă la vreo 50 și ceva de ani. Am rugat-o frumos să treacă ea înaintea mea, că așa e frumos să o las înainte, mai ales că era cu copil.

Mi-a tras o privire atât de urâtă, a trecut pe lângă mine cu copilul și s-a șters. Doamne, mie nu îmi venea să cred. M-am crucit. Eu vreau să îți fac un bine și tu te uiți la mine de parcă aș fi vrut să îți iau pâinea de la gură.

ADVERTISEMENT

Eu fraieră că mă gândesc doar la alții. Reveniți-vă și încercați să vă bucurați de viață”, a povestit Lidia Buble pe Instastory, încă șocată după această întâmplare.

Ce a pățit Lidia Buble când a mers la Deva, la părinții ei

La finalul lui iulie, Lidia Buble a mers la Deva, orașul ei natal, acolo unde se află părinții ei. Cântăreața a vrut să se bucure de timpul petrecut cu familia, dar a avut parte și de probleme.

Vedeta avea un piercing în ureche, care era preferatul ei, însă zona s-a infectat. Totul s-a întâmplat destul de repede, așa că artista a cerut ajutorul internauților, sperând că nu trebuie să scoate piercing-ul, mai ales că a îndurat multă durere pentru a-l pune.

De altfel, Lidia Buble crede că a terminat-o complet cu piercing-urile. După ce și-a făcut o gaură în Miami, vedeta a ajuns pe mâinile medicilor. Artista a avut o infecție foarte mare, care a trecut după 10 zile în care a luat antibiotic.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română