Life

Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket. A vrut să facă o faptă bună și nu se aștepta la asta: “M-am crucit”

Întâmplarea prin care a trecut Lidia Buble la supermarket. Cântăreața a vrut să facă o faptă bună, dar a avut parte de un șoc.
24.08.2023 | 17:44
Ce a patit Lidia Buble intrun supermarket A vrut sa faca o fapta buna si nu se astepta la asta Mam crucit
Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a mers la supermarket și avut parte de o întâmplare total neașteptată. Cântăreața a vrut să-i facă un bine unei alte cliente, dar s-a ales cu o dezamăgire.

Lidia Buble, întâmplare neașteptată într-un supermarket. Ce a pățit după ce a vrut să facă o faptă bună

De curând, Lidia Buble a avut parte de o întâmplare pe care a ținut să o împărtășească și cu urmăritorii de pe rețelele sociale. Cântăreața este foarte activă în mediul online și le mai povestește fanilor diverse lucruri din viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, artista a mers la supermarket și a vrut să facă o faptă bună pentru o altă clientă, care avea un copil. Lidia Buble i-a făcut femeii loc pentru a trece înainte la casa de marcat. Reacția acesteia, însă, a lăsat-o fără cuvinte.

În timp ce înainta, femeia respectivă, despre care cântăreața a spus că părea să aibă în jur de 50 de ani, i-a aruncat o privire deloc prietenoasă și chiar a împins-o ușor, fără a-i mulțumi.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a avut intenții bune și nu i-a venit să creadă că femeia a avut o asemenea reacție. Dezamăgită de acest comportament, vedeta s-a confesat și fanilor.

“De ce este toată lumea atât de nervoasă și de supărată pe viață?! Eu așa ceva nu am văzut. Am fost acum până la un supermarket să iau ceva și în spatele meu era o doamnă cu un cărucior și un copil de mână.

ADVERTISEMENT

O doamnă la vreo 50 și ceva de ani. Am rugat-o frumos să treacă ea înaintea mea, că așa e frumos să o las înainte, mai ales că era cu copil.

Mi-a tras o privire atât de urâtă, a trecut pe lângă mine cu copilul și s-a șters. Doamne, mie nu îmi venea să cred. M-am crucit. Eu vreau să îți fac un bine și tu te uiți la mine de parcă aș fi vrut să îți iau pâinea de la gură.

ADVERTISEMENT

Eu fraieră că mă gândesc doar la alții. Reveniți-vă și încercați să vă bucurați de viață”, a povestit Lidia Buble pe Instastory, încă șocată după această întâmplare.

Ce a pățit Lidia Buble când a mers la Deva, la părinții ei

La finalul lui iulie, Lidia Buble a mers la Deva, orașul ei natal, acolo unde se află părinții ei. Cântăreața a vrut să se bucure de timpul petrecut cu familia, dar a avut parte și de probleme.

Vedeta avea un piercing în ureche, care era preferatul ei, însă zona s-a infectat. Totul s-a întâmplat destul de repede, așa că artista a cerut ajutorul internauților, sperând că nu trebuie să scoate piercing-ul, mai ales că a îndurat multă durere pentru a-l pune.

De altfel, Lidia Buble crede că a terminat-o complet cu piercing-urile. După ce și-a făcut o gaură în Miami, vedeta a ajuns pe mâinile medicilor. Artista a avut o infecție foarte mare, care a trecut după 10 zile în care a luat antibiotic.

ADVERTISEMENT
Tags: