News

Ce a pățit o femeie după ce și-a luat mașina de la o spălătorie din Câmpina. Când a observat, a sunat imediat la poliție

O femeie s-a dus să-și curețe mașina, însă și-a dat seama că cineva i-a furat 1.200 de euro din interiorul autoturismului.
17.02.2023 | 09:12
Ce a patit o femeie dupa ce sia luat masina de la o spalatorie din Campina Cand a observat a sunat imediat la politie
Furt la o spălătorie auto. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Hoțul era chiar bărbatul care trebuia să-i curețe mașina la spălătoria auto din municipiul Câmpina. Victima furtului, o femeie în vârstă de 56 de ani, s-a prezentat atunci la o spălătorie auto din oraș pentru a-și spăla mașina.

Ce a pățit o femeie la o spălătorie din Câmpina

Când s-a întors acasă a realizat că îi lipseau 1.200 din interiorul mașinii. A sunat fără să stea pe gânduri la Poliție și le-a transmis pe cine bănuiește că ar fi hoțul: nimeni altul decât bărbatul plătit să-i spele mașinile.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Prahova, hoțul a fost reținut după ce polițiștii au constatat că bănuielile femeii erau îndreptățite. Interesant, din suma de 1200 de euro sustrași au fost recuperați doar 1.000 de lei, nefiind clar cum a reușit hoțul să folosească într-un timp atât de scurt toată suma furată.

”În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză. În vederea administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie a fost identificată şi ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieşind că banii în cauză fac parte din banii sustraşi”, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. În consecință, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, însă ar putea ajunge după spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Polițiștii au deschis în această cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Potrivit NovaTV, un caz similar s-a petrecut cu 2 zile în urmă în Sibiu. Atunci, un hoț a spart o mașină pentru a fura pungi, care s-au dovedit a fi goale.

ADVERTISEMENT

Tânărul este bănuit că, în cursul zilei de 30 ianuarie, ar fi spart geamul portierei dreapta spate a unui autoturism parcat pe strada Malului, din municipiul Sibiu și ar fi sustras un coș în care se aflau mai multe plase goale. Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Și în acest ca cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Hoțul are 22 de ani și cu siguranță nu a știut că urmează să dea spargerea vieții lui, furând plase goale.

ADVERTISEMENT