Life

Ce a pățit Ramona Olaru într-un taxi la Paris. Prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit prin ce a trecut: “M-am panicat”

Întâmplarea prin care a trecut Ramona Olaru, într-un taxi, în Paris. Prezentatoarea de la Antena 1 spune că s-a panicat.
01.04.2023 | 12:58
Ce a patit Ramona Olaru intrun taxi la Paris Prezentatoarea de la Antena 1 a dezvaluit prin ce a trecut Mam panicat
Ramona Olaru a povestit pățania pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, peripeții într-o vacanță din Paris. Asistenta TV de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a confruntat cu un moment care i-a dat o stare de panică. Salvarea ei a fost tehnologia. Ulterior, a povestit totul pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru, peripeții în Paris. Ce i s-a întâmplat într-un taxi

Ramona Olaru a dezvăluit fanilor ei, într-un Instastory, cum a fost pe punctul de a nu-i putea plăti drumul unui taximetrist, în timp ce călătorea prin capitala Franței. Când a vrut să-i achite cursa șoferului, vedeta și-a descoperit portofelul gol.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a intrat într-o stare de neliniște totală când a văzut că nu are niciun ban cash. Și-a dat seama că ceea ce pregătise pentru anumite cheltuieli a uitat acasă. Din fericire, a putut plăti cu ajutorul telefonului, pe care are cardul bancar.

”Am ajuns la Paris. Este foarte frumos, dar acum câteva minute mi-am luat un moment de panică, pentru că m-am urcat în taxi și zic să plătesc cash și m-am panicat…nu am luat niciun ban la mine.

ADVERTISEMENT

Într-un fel sau altul am uitat banii pe care îi pregătisem cash pentru anumite cheltuieli. Noroc că sunt într-o țară unde pot să plătesc la taxi și cu cardul pe care îl am pe telefon”, a detaliat Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru, pasionată de călătorii. Pe ce nu irosește banii

Prezentatoarea de la Antena 1 este o persoană căreia îi place să călătorească, iar asta se vede din postările sale de pe rețelele de socializare. Pe pagina de Instagram are o mulțime de fotografii, din mai multe țări. Drept urmare, investește o bună parte din câștigurile sale în vacanțe.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Ramona Olaru a mărturisit că nu-și irosește banii pe bijuterii foarte scumpe, așa cum fac alte femei. Îi place să poarte doar necesarul, deoarece nu le consideră foarte importante. Gablonțurile sunt o opțiune mai degrabă pentru ea, pentru a le putea schimba oricând.

”Nu, nu investesc în bijuterii foarte scumpe pentru că nici nu port foarte multe. După cum se și vede nu am prea multe lucruri pe mine. Îmi este foarte simplu să port doar un inel sau doar o brățară finuță și nu dau foarte mulți bani pe pietre scumpe.

ADVERTISEMENT

Adică nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpăr mai mult gablonțuri dacă vrei pentru că le schimb în fiecare zi. Și atunci să stau să schimb pietrele prețioase în fiecare zi nu este combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”, a declarat Ramona Olaru pentru Ego.ro

Dincolo de peripeții, Ramona Olaru este într-o situație incertă în ceea ce privește partea sentimentală. S-a despărțit de curând, de Cătălin Cazacu, după un an de relație, timp în care s-au tot certat și împăcat. De această dată nu ar mai fi cale de împăcare, căci vedeta s-ar fi reîndrăgostit.

ADVERTISEMENT
Tags: