Life

Ce a postat Naomi Hedman după ce s-a spus că s-a despărțit de Florin Ristei: ”Să-mi petrec tot restul vieții”

Imaginea distribuită de Naomi Hedman după zvonurile separării de Florin Ristei. Ce crede artista despre relațiile amoroase.
13.02.2024 | 16:45
Ce a postat Naomi Hedman dupa ce sa spus ca sa despartit de Florin Ristei Sami petrec tot restul vietii
Imaginea distribuită de Naomi Hedman după zvonurile separării de Florin Ristei. Ce crede artista despre relațiile amoroase. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a postat Naomi Hedman după ce s-a spus că s-a despărțit de Florin Ristei. „Să-mi petrec tot restul vieții” este descrierea lăsată în dreptul unei fotografii ce apare pe una dintre paginile de socializare ale vedetei.

Imaginea distribuită de Naomi Hedman după zvonurile separării de Florin Ristei. Ce crede artista despre relațiile amoroase

Imaginea distribuită de Naomi Hedman după zvonurile separării de Florin Ristei. Ce crede artista despre relațiile amoroase, dar mai ales despre cererile în căsătorie. Fosta concurentă de la X Factor s-a logodit cu vedeta de la Antena 1 în mare secret.

ADVERTISEMENT

Se pare că momentul nu a fost uitat de frumoasa mulatră care are o postare în acest sens, chiar dacă nu o privește în mod direct. Modelul s-a bucurat enorm când una dintre bunele sale prietene a fost cerută de soție.

A dorit să împărtășească aceste momente importante și cu cei care o urmăresc pe social media. Dar asta nu este tot. Fosta participantă a show-ului de talente de la Antena 1 și-a arătat susținerea pentru acest nou început.

ADVERTISEMENT

„Da! Da! Da, să-mi petrec tot restul vieții mele cu tine!”, a scris amica lui Naomi Hedman, Meg Coleman, pe contul personal de Instagram. Replica cântăreței a fost una subtilă, formată din câteva emoticoane.

Unul dintre emoticoane reprezintă o inimă formată din mâinile a doi îndrăgostiți. Cu toate acestea nimeni nu știe cu exactitate dacă Florin Ristei și Naomi Hedman mai formează un cuplu sau au luat-o pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

„Felicitări, frumoasa mea. Sunt atât de fericită pentru amândoi”, a mai scris fosta concurentă de la X Factor în dreptul imaginilor de la logodna bunei sale prietene, care este model internațional.

Prietena lui Naomi Hedman s-a logodit
Prietena lui Naomi Hedman s-a logodit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Naomi Hedman și Florin Ristei, împreună sau despărțiți?

Florin Ristei este foarte discret. Co-prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a dorit să facă nicio declarație concretă pe marginea presupusei separări, însă în emisiunea de la Antena 1 apar frecvent replici care susțin că juratul de la X Factor este singur.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman și cântărețul nu s-au mai afișat de multă vreme împreună. De asemenea, imaginile cu cei doi din social media au fost șterse, lucru care adâncește și mai mult misterul legat de povestea lor de dragoste.

Pe de altă parte, în descrierea contului de social media al frumoasei mulatre apare în continuare link-ul de la restaurantul deținut de artist. Zvonurile despre despărțirea celor doi au apărut în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT