Life

Ce a transmis Cătălina de la Mireasa după finală. Ce spune despre Vlad, soțul ei

Ce a transmis Cătălina de la Mireasa după finală. Iată ce a mai spus aceasta și despre proaspătul ei soț din emisiune, Vlad.
11.07.2023 | 17:05
Ce a transmis Catalina de la Mireasa dupa finala Ce spune despre Vlad sotul ei
Ce a spus Cătălina de la Mireasa după finală. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ce a transmis Cătălina de la Mireasa după finală. Aceasta a făcut o scurtă declarație despre soțul ei, cel cu care s-a căsătorit în emisiune.

Ce a spus Cătălina de la Mireasa după finală

Cătălina de la Mireasă a avut un mesaj de transmis după finală. Aceasta a publicat o imagine alături de proaspătul ei soț, cu care s-a căsătorit în marea finală a emisiunii. Cei doi zâmbesc fericiți în această imagine, semn că au făcut alegerea bună prin a decide să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

”Pure love”, a notat concurenta lângă fotografia cu Vlad, soțul ei.

Cătălina și Vlad au fost pe locul trei în preferințele telespectatorilor în marea finală. Aceștia nu au fost supărați de aflarea rezultatelor pentru că s-au căsătorit și sunt entuziasmați să înceapă noua lor viață împreună.

Aceștia au făcut declarații emoționante, iar Vlad mărturisea că concurenta de la Mireasă i-a dat efectiv lumea peste cap.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta i a spus concurentei că ea i-a completat viața, iar acum este mult mai fericit decât înainte să vină la emisiune.

”Hei, șoarec. Dacă până să vin la emisiune credeam că am cea mai frumoasă viață, mă mințeam. Mi-ai dat lumea peste cap.

ADVERTISEMENT

Ești persoana care mi-a schimbat toate principiile de viață. Împreună am trecut prin toate. Te iubesc din tot sufletul meu”, a spus Vlad.

Declarațiile emoționante făcute de Cătălina de la Mireasa

La rândul ei, și Cătălina de la Mireasă a făcut o declarație emoționant și a spus că este recunoscătoare că a reușit să-și întâlnească sufletul pereche în sezonul 7 al emisiunii. Aceasta i-a promis soțului ei că va încerca mereu să îi înțeleagă poziția și să nu îl judece.

ADVERTISEMENT

Cătălina și Vlad au început o poveste de iubire în casa de la Mireasă deși rudele fetei nu au fost de acord cu acțiunile acesteia.

Ei au continuat să se cunoască și să se îndrăgostească pas cu pas, chiar dacă familia Cătălinei nu era de acord cu această relație. Totul a culminat cu o cerere în căsătorie.

ADVERTISEMENT
Tags: