Life

Maria și Antonio de la Mireasa, mesaj după ce au câștigat sezonul 7. Ce le-au transmis susținătorilor

Maria și Antonio, mesaj după ce au câștigat sezonul 7 Mireasa. Cei doi sunt recunoscători publicului pentru voturile acordate.
11.07.2023 | 11:39
Maria si Antonio de la Mireasa mesaj dupa ce au castigat sezonul 7 Ce leau transmis sustinatorilor
Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Sursa foto: Instagram, Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa, iar cei doi au transmis un mesaj după marea finală. Cuplul a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Maria și Antonio, mesaj după ce au câștigat sezonul 7 Mireasa

Cei doi foști concurenți ai acestui sezon s-au îndrăgostit unul de celălalt pe parcursul show-ului matrimonial, iar în finală s-au căsătorit oficial. Alături de ei au fost alți concurenți, dar și prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Antonio și Maria au avut parte de câteva tensiuni în relația lor, dar au demonstrat că se iubesc cu adevărat. Cei doi au fost apreciați de public, motiv pentru care 28,38% din voturile telespectatorilor au fost dedicate lor, devenind câștigătorii acestui sezon.

În final, Maria și Antonio au plecat acasă căsătoriți, dar și cu premiul în valoare de 40.000 de euro. După ce au devenit soț și soție, cei doi au ținut să le mulțumească celor care i-au susținut. Publicul i-a ajutat să ajungă până aici, așa că sunt recunoscători.

ADVERTISEMENT

“Vrem să vă mulțumim pentru toată susținerea! Ați demonstrat că sunteți cei mai puternici, ați crezut în noi, ne-ați votat și ne-ați făcut câștigători”, au transmis cei doi pe Instagram.

Deși au câștigat marele premiu, cei doi nu l-au primit imediat. Antonio și Maria Anghel vor intra în posesia banilor în termen de 90 de zile de când s-au căsătorit legal.

ADVERTISEMENT

Cuplul proaspăt căsătorit trebuie să mai respecte o condiție pentru a primii banii. Maria și Antonio trebuie să prezinte un act de căsătorie în original și să nu divorțeze în termen de 90 de zile de la difuzarea finalei Mireasa.

Și alte cupluri au ajuns în fața ofițerului de la Stare Civilă. Este vorba despre Hatice & Mihai, Cătălina & Vlad, Simona & Andrei și Dani & Daiana.

ADVERTISEMENT

Ce și-au promis Maria și Antonio la nuntă

Maria și Antonio au trăit emoții mari la nuntă, acolo unde și-au făcut jurăminte emoționante. Cei doi au promis că vor fi mereu alături unul de celălalt și că vor trece împreună prin obstacole.

“Ai apărut în viața mea când nu mă așteptam. N-am să îți promit cuvinte mari, iar dacă nu voi găsi puterea să te ridic, voi găsi motivația de a găsi soluții pentru orice problemă.

N-am să îți promit pentru totdeauna, însă îți promit să te iubesc atâta timp cât ne permite viața”, i-a spus Maria lui Antonio înainte de a deveni soția lui.

“Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, i-a spus Antonio partenerei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: