Life

Ce a pățit Cătălina de la Mireasa. Ce a putut spune cu ochii în lacrimi: „Pe niciunul nu vă mai suport”

Ce a pățit Cătălina de la Mireasa. Ce a putut spune cu ochii în lacrimi în cadrul emisiunii. De ce a spus că nu mai suportă pe nimeni.
26.04.2023 | 22:50
Ce a patit Catalina de la Mireasa Ce a putut spune cu ochii in lacrimi Pe niciunul nu va mai suport
Ce a pățit Cătălina de la Mireasa. Ce a spus aceasta cu lacrimi în ochi. Foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Cătălina de la Mireasa. Aceasta a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi și a spus că nu mai vrea să vadă niciunul dintre concurenții prezenți.

Ce a pățit Cătălina de la Mireasa. Ce a spus aceasta cu lacrimi în ochi

Cătălina de la Mireasa a izbucnit în lacrimi la emisiunea Mireasa. Aceasta a transmis că vrea să plece acasă. Tensiunile din emisiune sunt prea mari pentru ea și ar vrea să plece.

ADVERTISEMENT

Cătălina a mărturisit că nu mai vrea să trăiască în conflictele continue care izbucnesc aici. Aceasta a spus că nu îi place cearta și nu vrea să mai suporte toate tensiunile din casa Mireasa.

„Orice scamă…ia uite așa problemă. Nu mai suport. Nu mai vreau să trăiesc cu oamenii ăsția în casă. Nu înțeleg de ce se face atâta problemă de la niște chestii, pe bune.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau, nu mai suport. Și nu e numai faza asta, dar sunt toate adunate. Nu-mi mai place”, a început să povestească tânără.

Cătălina de la Mireasa spune că nu vrea să mai trăiască cu atâta răutate

Concurenta de la Mireasa a spus că nu vrea și nici nu poate să trăiască cu atâta răutate în jurul ei. Pe scurt, aceasta a spus că s-a săturat de toți oamenii din casă și că nu îi mai suportă pe niciunul dintre ei!

ADVERTISEMENT

„Nu pot să trăiesc așa, cu atâta răutate. Nu se mai știe care pe care să mai arunce, care e mai prost, pe bune.

N-am văzut așa oameni răi. M-am săturat de oamenii ăștia. Nu îi mai suport. Pe niciunul nu vă mai suport”, i-a spus Cătălina lui Vlad.

ADVERTISEMENT

Cătălina și Hatice s-au tot certat în această săptămână, de unde și nemulțumirile fetei și dorința de a pleca acasă. Până la urmă, și mamele din competiție au sfătuit-o pe aceasta să fie mai puternică.

ADVERTISEMENT
Tags: