Life

Ce a văzut Oana Roman la spital, după ce și-a vizitat mama. Vedeta a tras un semnal de alarmă: “Este teribil și cumplit”

Ce a văzut Oana Roman după ce și-a vizitat mama la spital. Vedeta a fost îngrozită și a tras un semnal de alarmă în mediul online.
25.10.2023 | 11:57
Ce a vazut Oana Roman la spital dupa ce sia vizitat mama Vedeta a tras un semnal de alarma Este teribil si cumplit
Oana Roman, semnal de alarmă pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost la spital pentru a-și vizita mama, însă ce a aflat apoi a lăsat-o pe vedetă fără cuvinte. Fiica lui Petre Roman a tras un semnal important de alarmă pe rețelele sociale.

După ce și-a vizitat mama la spital, Oana Roman a aflat o veste cumplită

De curând, Mioara Roman a fost internată, din nou, la spital, deoarece se confruntă cu probleme grave de sănătate. Oana Roman încearcă să o viziteze cât poate de des pe mama ei. Femeia este la Terapie Intensivă, dar face mici progrese.

ADVERTISEMENT

În urma unei vizite recente la spital, vedeta a văzut ceva care a îngrozit-o. Pe holul unității medicale, vedeta s-a întâlnit cu o cunoștință care a venit să viziteze un alt pacient.

Pacientul respectiv era în stare critică din cauza unui accident rutier provocat de un șofer care a consumat alcool și substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Bărbatul care a suferit accidentul era în moarte cerebrală, iar cel care l-a provocat avea o alcoolemie foarte mare.

ADVERTISEMENT

“Am fost la mama care este tot la terapie intensivă, evoluează dar cu pași foarte mici. Mergând azi acolo, m-am întâlnit cu o cunoștință care venise la o rudă, un băiat de 39 de ani aflat, se pare, în moarte cerebrală, în urma unui accident făcut de un individ cu alcoolemie de peste 2. Practic, era aproape în comă cel care a provocat accidentul”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman spital
Oana Roman a fost îngrozită de ce e aflat la spital. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce i-a îndemnat Oana Roman pe fani

După această întâmplare, Oana Roman a tras un semnal de alarmă și le-a spus internauților să nu consume alcool sau alte substanțe interzise înainte de a conduce.

ADVERTISEMENT

Astfel de fapte pot provoca tragedii, așa cum a fost cazul tânărului respectiv. În opinia vedetei, alcoolul și substanțele interzise ar trebui interzise total de la comercializare.

Este teribil și cumplit ce se poate întâmpla cu șoferii băuți la volan. Cumplit! Nu vă urcați la volan nici dacă ați băut doar o gură de alcool. În general e bine să nu beți, dar dacă o faceți, nu vă urcați la volan.

ADVERTISEMENT

Alcoolul și substanțele interzise sunt, poate, cel mai mare pericol pentru cei din jur, dar și pentru cei pe care îi întâlnești. După mine, ar putea ca alcoolul și substanțele interzise să dispară definitiv.

Sincer, am oroare de oamenii care-și beau mințile sau care consumă substanțe interzise și mi se pare că sunt unul dintre cele mai mari pericole în societate”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: