Life

Oana Roman, anunț trist despre Mioara Roman: ”Să ne rugăm pentru ea”. Mama vedetei, operată de urgență

Oana Roman a făcut un anunț trist despre mama sa, Mioara Roman. Aceasta urmează să fie operată, iar vedeta se teme de ce ar putea fi mai rău.
16.10.2023 | 14:50
Oana Roman anunt trist despre Mioara Roman Sa ne rugam pentru ea Mama vedetei operata de urgenta
Oana Roman, anunț trist despre Mioara Roman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman vine cu un anunț trist despre Mioara Roman. Mama vedetei urmează să fie operată în următoarele ore, iar aceasta se teme de cel mai rău scenariu. Ce se întâmplă chiar în aceste momente?

Mioara Roman, operată de urgență

Oana Roman traversează o perioadă dificilă. Vedeta s-a despărțit definitiv de fostul ei soț, Marius Elisei, iar acum, mama ei se confruntă cu probleme grave de sănătate. Astfel, aceasta are nevoie de mai multă forță ca oricând.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut un apel la urmăritorii ei să se roage pentru Mioara Roman. Se pare că mama acesteia va fi operată de urgență astăzi. Vedeta se teme de cum va suporta anestezia aceasta, însă altă variantă nu există.

Vedeta și-a dus deja fiica la școală și a pornit direct spre spital. Speră ca după operație mama ei să se simtă mult mai bine, iar lucrurile să se rezolve și totodată contează pe rugăciunile venite din patria celor dragi.

ADVERTISEMENT

„Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, a scris Oana Roman, pe contul ei persoane de socializare.

Momente dificile pentru Oana Roman

Menționăm că Mioara Roman are 83 de ani și se confruntă cu probleme grave de sănătate. Aceasta a fost internată la spital pentru mai multe investigații, iar în urmă cu câteva luni de zile a fost internată și la o clinică specială.

ADVERTISEMENT

Iar pentru Oana Roman, ceea ce se întâmplă nu e deloc ușor. Vedeta a povestit recent că a fost un moment în care simțea că nu mai poate. O afectează enorm ce se întâmplă cu mama sa, dar încearcă să fie cât se poate de puternică. 

“Azi am avut un moment în care am căzut mental un pic pentru mama, iar nu e bine și aștept să vedem analizeze și să decidă doamna dacă trebuie sau nu dusă la spital. (…) . 

ADVERTISEMENT

Mi-a fugit pământul de sub picioare de oboseală și stres. Se mai întâmplă. Mereu renasc și mai puternică, dar nu pot fi ipocrită să mă arăt vouă în formă dacă nu sunt în formă. Iau o pauză și revin în forță”, a povestit recent vedeta.

ADVERTISEMENT