Life

Ce au pățit mai mulți pasageri care aveau bilete cumpărate la Wizzair pe ruta București – Milano. Nu le-a venit să creadă: “Am și plâns”

Ce au pățit mai mulți pasageri Wizzair care au cumpărat bilete spre Milano, cu plecare din București. O femeie a început să plângă.
12.04.2023 | 07:08
Ce au patit mai multi pasageri care aveau bilete cumparate la Wizzair pe ruta Bucuresti  Milano Nu lea venit sa creada Am si plans
Ce au pățit mai mulți pasageri Wizzair care au cumpărat bilete spre Milano. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce au pățit mai mulți pasageri Wizzair care aveau bilete de avion pentru Milano, din București. Unul dintre ei a mărturisit că i-a venit să plângă!

Ce au pățit mai mulți pasageri Wizzair

Șapte pasageri care au cumpărat bilete de la Wizzair pe ruta București – Milano au rămas pe dinafară. Oamenii nu au mai putut să urce în avion și să ajungă la destinație.

ADVERTISEMENT

Pasagerii Wizzair spun că au stat la coadă pentru a se îmbarca în avion, dar nu au mai fost lăsați. Poarta a fost închisă, iar una dintre călătoare a început să plângă după ce a aflat că nu poate urca.

Femeia a spus că riscă să își piardă locul de muncă din cauza faptului că a nu a fost lăsată să urce în avion. „A închis poarta și gata, nu ne-a mai îmbarcat.

ADVERTISEMENT

Noi am rămas în aeroport. Bineînțeles, am și plâns, pentru că nu puteam, îmi pierdeam locul de muncă aici în Italia”, a declarat Elena Barbu, conform România TV.

Un alt bărbat s-a declarat revoltat după ce nu a fost lăsat să urce în avion. Acesta și-a cumpărat un loc în aeronava și spune că avea intrare cu prioritate.

ADVERTISEMENT

Doar că atunci când a ajuns la poartă, i s-a spus despre un loc diferit față de cel cumpărat. Iar după aceea nu a mai fost lăsat să intre.

„Eu aveam loc cumpărat, aveam intrare cu prioritate. Când am mers să ne îmbarcăm, se uită la mine și zice 1C. Și eu zic: Domnule, eu am 12 C, nu am 1C. La care el zice ‘Poarta închisă, gata, am închis avionul’. Noi eram 7 oameni acolo”, a spus Tiberiu Alexe, pasager.

ADVERTISEMENT

Compania a confirmat că a existat overbooking

Pe de altă parte, Wizzair a confirmat că în cazul acestui zbor de la București la Milano a existat o situație de overbooking. Acest lucru este complet legat pentru că sunt rare situațiile în care toți pasagerii se prezintă la poartă. Iar compania pierde bani dacă nu permite cumpărarea unor bilete în plus.

Așa a fost situația și cu acești șapte români. Ei trebuie compensați cu banii dați înapoi sau un alt zbor cu aceeași destinație. Totul complet legal. De asemenea, compania aeriană Wizzair a spus că pasagerii rămași pe dinafară s-au prezentat după ce poarta a fost închisă.

„Wizz Air confirmă că pentru zborul W6 3131 de la București la Milano din 30 martie a existat o situație de overbooking. Independent de acest lucru, mai mulți pasageri s-au prezentat la poarta de îmbarcare după ce îmbarcarea a fost închisă.

Unul dintre pasageri, căruia i s-a oferit opțiunea de a se îmbarca, a refuzat din cauza schimbării locului, deși locul oferit era similar cu cel achiziționat inițial.

La scurt timp, pasagerul a devenit necooperant, iar agentul de handling a fost nevoit să solicite intervenția poliției”, a transmis și compania.

ADVERTISEMENT
Tags:
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”