Life

Ce destinații de vis a introdus Wizz Air pentru zboruri din România. Biletele sunt accesibile și ajungeți imediat în concediu

Wizz Air a introdus noi destinații de vis din România. Biletele au prețuri accesibile, iar zborurile nu sunt deloc unele lungi.
26.03.2023 | 09:30
Ce destinatii de vis a introdus Wizz Air pentru zboruri din Romania Biletele sunt accesibile si ajungeti imediat in concediu
Ce destinații de vis a introdus Wizz Air pentru zboruri din România. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Wizz Air vine cu oferte tentante pentru români. Poți zbura din București, de pe Aeroportul Otopeni, în diferite orașe din Grecia, Spania, dar și Italia. Prețurile sunt accesibile, iar bonus, compania aeriană a introdus și noi destinații de vis.

Destinații de vis introduse de Wizz Air

Dacă vrei deci să petreci Paștele în Grecia, trebuie să știi că Wizz Air a introdu o rută directă direct de pe Aeroportul Otopeni din București. Prețul pentru un astfel de zbor, fix înainte de Paște pornește de la 499 de lei. Dacă alegi însă o altă dată, cum ar fi începutul lunii aprilie, atunci prețurile pornesc de la 269 de lei pe aceeași rută.

ADVERTISEMENT

Wizz Air a mai introdus și un zbor din București către Skiathos, Grecia, începând cu primăvara acestui an. Și aici, prețul pentru un zbor pornește de la 119 lei, de persoană, extrem de accesibil pentru o destinație exotică. Iar veștile bune nu se opresc doar aici.

Cei care vor să zboare cu compania aeriană în Corfu, începând cu luna iunie, trebuie să știe că prețurile pornesc de la 169 de lei pentru o singură persoană. Dacă vrei să alegi altă țară, unde te poți bucura de soare încă din luna mai, poți opta pentru Spania.

ADVERTISEMENT

Malaga spre exemplu este destinația preferată a multor români. Cei de la Wizz Air vin și aici cu oferte interesante. Avem prețuri care pornesc de la 299 de lei de persoană pe această rută în prima lună de vară. Și pentru destinația Barcelona, Wizz Air are tarife care pornesc de la aproape 300 de lei, în funcție de perioadă.

Cât costă cel mai ieftin zbor către Italia

Dacă nici Spania și nici Grecia nu sunt pe gustul tău, atunci poți opta pentru Italia. Și aici vremea este mult mai caldă și de asemenea, poți să vizitezi nenumărate obiective turistice. În funcție de destinația aleasă, poți merge chiar și la plajă.

ADVERTISEMENT

Pentru un zbor din București, de pe aeroportul Otopeni, până la Roma, cu Wizz Air, spre exemplu, prețurile pornesc de la 199 de lei, în funcție de data aleasă. Indicat ar fi însă să îți iei timp timp biletele. În acest mod poți beneficia de oferte mult mai bune.

Dacă vrei să ajungi în schimb în Milano, aici prețurile pornesc de la 119 lei. Oferta este valabilă de pe Aeroportul Otopeni din București, după cum vedem pe site-ul oficial al companiei aeriene. O altă destinație îndrăgită de mulți români în Italia este Napoli.

ADVERTISEMENT

Și aici Wizz Air vine cu oferte pentru luna mai. Prețurile pentru o astfel de rută, din București, de pe Aeroportul Otopeni, pornesc de la 169 de lei de persoană, anunță compania aeriană. Vestea bună este că și dacă alegi să zbori din Cluj Napoca, prețul de pornire este unul similar.

ADVERTISEMENT
Tags: