Life

Ce au pățit mai mulți tineri din București la schi, în Pasul Vulcan. De ce i-a dat afară proprietarul pensiunii unde erau cazați. „Nu fi tare-n gură cu mine că te răstignesc!”

Mai mulți tineri din București au avut o vacanță la schi nereușită în Pasul Vulcan. Aceștia au fost dați afară de către proprietarul pensiunii.
22.02.2023 | 12:19
Ce au patit mai multi tineri din Bucuresti la schi in Pasul Vulcan De ce ia dat afara proprietarul pensiunii unde erau cazati Nu fi taren gura cu mine ca te rastignesc
Ce a pățit un grup de tineri în vacanța la schi. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O vacanță la schi, la Pasul Vulcan, nu s-a terminat tocmai bine pentru un grup de tineri din București. Aceștia au avut un adevărat scandal cu proprietarul pensiunii la care au fost cazați.

Cum s-a terminat vacanța la schi pentru un grup de tineri din București

Recent, niște tineri din București au mers într-o vacanță la schi în municipiul Vulcan, unde se află și pârtia Pasul Vulcan, în Munții Apuseni, însă au trăit un adevărat coșmar la pensiunea la care au fost cazați, după doar două seri în care au stat acolo. Aceștia au fost dați afară chiar în toiul nopții, după ce ar fi făcut gălăgie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tinerii susțin că au fost jigniți și amenințați de proprietar, deși nu avea motive rezonabile pentru a face acest lucru. În același timp, proprietarul susține că nici tinerii nu au avut un comportament tocmai potrivit.

Grupul ar fi petrecut până în zori și ar fi avut muzica dată la maxim. În plus, tinerii ar fi intrat în salon și ar fi pornit plasma, iar programul, care era afișat pe ușă, nu ar fi fost respectat. Au urmat apoi mai multe amenințări.

ADVERTISEMENT

“Nu fi tare-n gură cu mine că te răstignesc! Te răstignesc ca pe nimeni! Ca să-ţi arăt la cine ai venit în zonă! Vezi, nu fi tare-n gură cu mine că te răstignesc! Atât îţi spun. Faceţi-vă bagajul, vă dau banii, afară toată lumea! Dacă nu vă convine!”, se aude din înregistrare, potrivit Observator News.

Ce a declarat proprietarul pensiunii respective

Proprietarul susține că tinerii au dat muzica tare în jurul orei 23 și ar fi petrecut până aproape de ora 4 dimineața. Ulterior, în aceeași ai, tinerii au plecat la schi, după care au venit cu două bidoane de vin, pentru a-și continua petrecerea și a doua zi. În acel moment, proprietarii au decis să-i dea afară pe tineri și să le dea chiar și banii înapoi.

ADVERTISEMENT

“În jur de ora 11, 11 jumătate au pus muzică. Au intrat în salon. S-au petrecut până la 4 fără 20 dimineaţa. Au dat drumul la plasma din salon. Dimineaţă au plecat la schi. Şi au venit cu două bidoane de vin că ei vor să continue petrecerea.

Soţul meu a zis: ‘Dar stai puţin că nu am ajuns să mă înjuraţi la mine în curte! Nu vă convine, afară!’. În momentul în care tu ai un program pe uşă. În momentul în care lucrurile astea sunt stabilite. Tu nu te uiţi unde vii? Uite aici banii înapoi şi căutaţi-vă cazare care să vă permită să staţi până la ora 5, să ascultaţi muzică, să beţi”, a  spus soția proprietarului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei cazați la pensiune susține că proprietarul ar fi devenit agresiv și că muzica nu ar fi fost dată atât de tare. Poliția a intervenit la fața locului pentru a aplana conflictul. Grupul de tineri ar fi decis să-l dea pe proprietar în judecată. Turiștii au plecat cu o zi mai devreme de la pensiune, însă banii pentru cazare le-au fost restituiți.

“Domnul şi-a ieşit rău din fire, a început să ne ameninţe, să ne aducă injurii, să devină foarte agresiv, a vrut să intre peste mine în cameră să ne dea afară. Prin telefon a chemat ceva întăriri din apropiere, niste băieţi. Mi-aş dori să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut noi, au fost momente de panică.

Volumul muzicii a fost la telefon şi o boxă, a fost agreat de fapt cu dânșii, grătarul l-am folosit cu acordul lor, am spălat şi vasele, ne-am păstrat bunul simţ chiar dacă eram jigniţi”, a explicat unul dintre turiști.

ADVERTISEMENT