Life

Ce au spus mai mulți turiști străini după ce au vizitat Castelul Bran. Dezamăgirea a fost uriașă: “Ce rușine!”

Mai mulți turiști străini au fost cu adevărat dezamăgiți de vizita la Castelul Bran. Aceștia au plecat cu un sentiment amar din România.
06.05.2023 | 17:34
Ce au spus mai multi turisti straini dupa ce au vizitat Castelul Bran Dezamagirea a fost uriasa Ce rusine
Turiștii străini, nemulțumiți după ce au vizitat Castelul Bran. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce au spus mai mulți turiști străini după ce au mers în vizită la Castelul Bran. Aceștia au fost foarte dezamăgiți și au explicat de ce.

Turiștii străini, nemulțumiți după ce au vizitat Castelul Bran

Mai mult turiști străini au rămas cu un gust amar după ce au fost în vizită la Castelul Bran. Dezamăgirea acestora a fost uriașă și au ținut să precizeze de ce nu le-a plăcut.

ADVERTISEMENT

Un turist chiar le-a recomandat altor persoane să nu vină aici pentru că locul nu este deloc așa cum ar putea părea de la distanță. Acesta a spus că la Castelul Bran totul este foarte scump și este o adevărată rușine.

”Ce rușine, un loc mult prea comercializat, foarte scump, de abia așteptam să ies de acolo. Stați departe”, a scris cineva la receziile castelului pe Trio Advisor.

ADVERTISEMENT

O altă persoană a lăsat o recenzie negativă și a spus că vizita la Castelul Bran a fost o dezamăgire uriașă. Acea persoană a criticat suvenirurile și faptul că existau multe „lucruri ridicole”. Acesta a dat exemple de canapele noi la portrete scoase la imprimantă.

Aceeași persoană a mai spus că și dacă ar exista ceva interesant de văzut -deși nu este așa – nu ar fi posibil din cauza aglomerației foarte mari.

ADVERTISEMENT

„Castelul lui Bran a fost o dezamăgire uriașă. Nimic cu adevărat interesant de văzut, în afară de suveniruri neplăcute cu Dracula, care nu arată autentice”, a scris turistul.

Ce nemulțumiri au turiștii care au vizitat Castelul Bran

Mulți turiști sunt de aceeași părere și consideră că turul de vizitare este foarte dezorganizat. Aceștia s-au plâns și de aglomerația foarte mare și de cozile interminabile la care au trebuit să stea pentru a vizita castelul.

ADVERTISEMENT

Turiștii străini nu au fost impresionați de interior, unde era doar niște „mobilier vechi”. Un turist chiar scria că vizita la Castelul Bran „i-a frânt inima și așteptările”, iar o altă persoană declară că acest loc de vizitat din România este „cea mai proastă destinație turistică în care a fost vreodată”.

„Dacă nu ești fan Dracula, nu aș recomanda această capcană turistică. N-am văzut o singură persoană ieșind cu zâmbetul pe buze. Am fost în 16 țări și acesta a fost cel mai rău loc vizitat vreodată!”, a mai fost o recenzie negativă.

ADVERTISEMENT