Life

Ce au spus turiștii străini după ce au comandat mici de la Cocoșatu. Au reacționat imediat pe internet

Turiștii străini, reacții după ce au comandat mici de la Cocoșatu. Ce au scris aceștia în mediul online despre cunoscutul preparat culinar.
18.04.2023 | 18:03
Ce au spus turistii straini dupa ce au comandat mici de la Cocosatu Au reactionat imediat pe internet
Ce au spus turiștii străini după ce au mâncat mici de la Cocoșatu. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Turiștii străini care vizitează România sunt foarte mulțumiți de preparatele de la noi din țară, mai ales de mici, iar cei de la localul La Cocoșatu au fost foarte lăudați pe internet. Mulți clienți din străinătate au lăsat recenzii pozitive.

Cum au reacționat turiștii străini după ce au comandat mici de la Cocoșatu. Surpriză plăcută pentru mulți clienți

Mulți turiști străini care ajung în România se bucură de preparatele tradiționale, însă printre cele mai apreciate se numără micii. După ce micii de la Obor au fost lăudați de cei care au vizitat țara noastră, și cei de la Cocoșatu au primit recenzii pozitive.

ADVERTISEMENT

Localul se află tot în Capitală, iar cei care i-au trecut pragul au avut numai cuvinte de laudă. Se pare că micii nu se numără printre felurile de mâncare apreciate doar de români, ci și de cei de peste hotare care ne vizitează țara și vor să încerce preparatele de aici.

În plus, micii sunt cunoscuți în toată lumea, iar turiștii care ajung în diverse zone ale României se bucură de ei. Mulți străini au lăsat recenzii pozitive după ce i-au încercat pe cei de la Cocoșatu.

ADVERTISEMENT

Localul La Cocoșatu este deținut de Sandu Cocoșatu, în vârstă de 73 de ani. Acesta le oferă clienților unii dintre cei mai buni mici din Capitală, iar recent a apărut într-o ediție a emisiunii Chefi la cuțite.

Pe platforma TripAdvisor, turiștii străini au lăsat numeroase recenzii pozitive despre micii de la cunoscutul local din București. Aceștia au avut o părere foarte bună și despre prețuri, pe care le-au considerat accesibile.

ADVERTISEMENT

“Se zvonește că sunt cei mai buni mici din București. Confirm. Și este și foarte accesibil”, “Un grătar tradițional românesc excepțional de bun. Cele mai bune feluri de mâncare sunt micii și ciorba de burtă”, “Am mâncat aici trei săptămâni la rând și totul este foarte bun. Totul e proaspăt și făcut în casă. Iar micii sunt extraordinari”, sunt doar câteva dintre recenzii, potrivit cancan.ro.

“Am mâncat mici în Los Angeles și în Israel”

Nu doar micii de la Cocoșatu au fost apreciați, ci și alte preparate. De asemenea, clienții s-au bucurat și de o servire ireproșabilă. “Am comandat mici, pulpă de pui dezosată și cartofi. Totul a fost super delicios. Chelnerul nostru a fost amabil. Toate mesele erau pline”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Mai mult, unii turiști au încercat mititei și în alte țări, dar nu se compară cu cei pe care i-au mâncat la localul din Capitală, după cum se arată în altă recenzie de pe TripAdvisor.

“Acest loc este cunoscut pentru micii lor (rulouri cu carne tocată la grătar) pe care îi fac de ani de zile. Pe lângă mici servesc si alte mâncăruri la grătar și supe romanești, supele pe care le-am încercat și micii au fost foarte bune. Recomand”.

“Am mâncat mici în Los Angeles și în Israel, dar nu se compară cu cei de la Cocoșatu. Sunt uimitori. Porțiile sunt foarte mari, iar prețul ridicol de mic”, sunt alte recenzii lăsate de turiștii străini.

ADVERTISEMENT