News

Ce avere avea Alex Faur. Călătorea des cu avioanele private și făcea turul cluburilor de fițe

02.05.2019 | 14:35
Ce avere avea Alex Faur

Alex Faur, un excentric milionar din România, a murit joi, la vârsta de 40 de ani, lăsând u,în urmă o avere considerabilă. Acesta a pierdut lupta cu leucemia, pe un pat din spital din Capitală. Totul s-a petrecut fulgerător, deoarece milionarul Alex Faur ar fi aflat de afecțiunea respectivă în urmă cu doar 3 săptămâni!

Ce avere avea Alex Faur

Alex Faur era cunoscut drept un ”băiat de oraș”, cu conexiuni în cele mai înalte cercuri. Azi era în România, mâine la o petrecere la Paris, ca mai apoi să fie văzut făcând plajă în Bahamas. Era un aventurier și nu dădea înapoi de la nimic. Avioanele private erau o obișnință pentru el, iar cele mai exclusiviste petreceri din lume nu mai aveau niciun secret pentru Alex Faur.

Mai cunoscut în România a devenit după ce a preluat creditul de peste 3 milioane de euro al Elenei Udrea și a făcut-o astfel să doarmă din nou liniștită. Averea sa era estimată la 3-4 milioane de euro de către prietenii săi, însă nu se știe cu exactitate ce bani avea tânărul excentric.

Alex Faur a fost un milionar excentric

Alex Faur, viață de milionar excentric

Alex Faur era prieten cu toate vedetele din România, dar făcea parte și din gașca milionarilor, printre care se număra și fiul vitreg al milionarului Adamescu. În ultima perioadă, se pare că Alex Faur ăși schimbase cu totul viața. Milionarul Alex Faur trecuse, în urmă cu ceva timp printr-o mare cumpănă, când mama lui s-a stins din viață.

Imediat după, a plecat în Peru la un vraci și după întâlnirea cu acesta a decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.