Life

Ce cântăreață faimoasă a fost iubita lui Mihai Bendeac. Relația dintre ei s-a terminat repede

Mihai Bendeac a fost într-o relație cu o cântăreață faimoasă, de care mulți au uitat.
04.06.2021 | 16:29
Ce cantareata faimoasa a fost iubita lui Mihai Bendeac Relatia dintre ei sa terminat repede
Ce cântăreață faimoasă a fost iubita lui Mihai Bendeac. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a avut multe relații, astfel că de unele dintre ele s-a și uitat. De exemplu, artistul s-a iubit cu una dintre artistele care a făcut parte din Lala Band.

Cu cine s-a iubit Mihai Bendeac în trecut

Relația dintre Mihai Bendeac și Sore a fost una de scurtă durată, dar plină de scântei. De altfel, așa a fost și despărțirea dintre cei doi, care a cauzat mare vâlvă la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Sore și actorul au fost împreună doar câteva luni, în anul 2009. Flacăra dintre ei s-a aprins în vara acestui an și s-a terminat foarte repede, în toamna lui 2009.

La momentul despărțirii, s-a zvonit că motivul pentru care cei doi au pus punct relației a fost faptul că Mihai Bendeac a pozat în ipostaze prea sexy sau chiar nud, iar cântăreței nu i-a plăcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că artistul a suferit foarte mult după despărțire, și declara atunci că încă o iubea pe Sore în momentul în care au decis să pună punct relației dintre ei, scrie Ciao.

„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o”, a scris Mihai Bendeac, pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Cine a fost marea dragoste a lui Mihai Bendeac

Totuși, dintre toate relațiile sale, Mihai Bendeac a avut una singură care i-a pus capac. Este vorba despre femeia cu care s-a și logodit și urma să devină soția lui.

Această femeie care i-a luat mințile lui Mihai Bendeac este nimeni alta decât actrița Andreea Vasile. Aceasta a trecut peste despărțire și are acum o viață împlinită.

ADVERTISEMENT

Andreea Vasile este căsătorită cu iubirea vieții sale, bărbatul căruia i-a dăruit și un copil pentru că îl iubește atât de mult. De fapt, el a trezit în ea dorința să devină mamă pentru prima dată.

„În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT