Life

Cum arăta Mihai Bendeac în liceu. Diriginta actorului, apariție de senzație la iUmor

07.05.2021 | 11:29
Cum arata Mihai Bendeac in liceu Diriginta actorului aparitie de senzatie la iUmor
Cum arăta Mihai Bendeac în liceu. Diriginta actorului, apariție de senzație la iUmor. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Fanii lui Mihai Bendeac au avut ocazia să vadă fotografii de colecție cu îndrăgitul actor în liceu, pe care fosta lui dirigintă a făcut-o publică. Aceasta a venit la iUmor și a făcut un roast de senzație, spre surprinderea tuturor. 

Juratul a fost de-a dreptul uimit de apariția celei care i-a fost dirigintă în perioada liceului, care le-a dezvăluit tuturor diverse lucruri despre cum era Bendeac la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Cheloo și Delia Matache au fost impresionați de prestația lui Carmen Gârleanu pe scena de la Antena 1. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă pentru Mihai Bendeac, spunând că era un elev foarte cuminte.

Mihai Bendeac, fotografie de colecție din adolescență

„Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat”, a declarat Carmen Gârleanu în ultima ediție a emisiunii iUmor, în cadrul unui roast la adresa fostului său elev.

ADVERTISEMENT

Delia a făcut o glumă și a spus că Mihai Bendeac era „drăguț” în tinerețe, dar acum a mai îmbătrânit. „Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân.”

Mai mult, într-una dintre fotografiile prezentate de Carmen Gârleanu, Mihai Bendeac se afla alături de Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV. Aceasta avea sentimente de iubire pentru el în primii ani de liceu, însă actorul nu i le-a împărtășit, după cum a recunoscut.

ADVERTISEMENT
Mihai Bendeac în liceu
Mihai Bendeac în liceu. Sursa foto: captură Antena 1

„Fotografiile alea de la spectacole…Am recunoscut inclusive ce-i furam mamei de acasă. Îi furam lucruri pentru recuzită, scaune pliante, ceasuri de perete”, a povestit Mihai Bendeac.

Prestația fostei diriginte a lui Mihai Bendeac a adus zâ,bete pe chipurile celorlalți jurați, Cheloo fiind de-a dreptul uimit de cum s-a descurcat aceasta. „Doamna Gârleanu ne-a dovedit că este mult mai amuzantă pe scena iUmor decât este Mihai Bendeac pe scaun.

ADVERTISEMENT

A fost strălucitoare. Atâta viață și atâta poftă de amuzament cât a avut doamna dirigintă nu o să aibă 10 invitați speciali adunați la un loc”, a declarat cântărețul.

Mihai Bendeac a absolvit liceul „Alexandru Ioan Cuza” din București. Inițial, actorul își dorea să devină jurnalist sportiv, însă a ales să-și continue studiile superioare la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică  din Capitală, la clasa  prof.univ.dr. Gelu Colceag.

În prezent, Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori români, semn că decizia de a merge la UNATC a fost cea mai bună.

ADVERTISEMENT