News

Ce datorie are de plătit fiul Zinei Dumitrescu, după moartea mamei sale. Nu se aștepta să i se impute aceste costuri

01.04.2019 | 21:31
Ce datorie are de platit fiul Zinei Dumitrescu dupa moartea mamei sale Nu se astepta sa i se impute aceste costuri

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, va avea de plătit cheltuielile din ultimii ani, de la azilul de bătrâni din Ghermănești la care mama sa și-a perecut ultima perioadă a vieții. Tânărul a luat fără să anunțe în prealabil sicriul mamei sale de la azil și nu a ținut cont de ultima dorință a creatoarei de modă: aceea de a fi înmormântată la Cimitirul Bellu, unde avea deja locul de veci, pentru ca cei pe care îi numea copiii ei: Cătălin Botezatu, Dana Săvuică, Dana Androne și Valentina Pelinel să vină la slujba ei îmbrăcați așa cum le-a cerut.

Fiul Zinei Dumitrescu are de plătit 10.000 de euro

Mai exact, Mama modei românești dorea ca oamenii să o conducă pe ultimul drum fiind îmbrăcați în negru, purtând pălării imense, iar femeile ruj roșu pe buze. Revoltat din cauza atitudinii sale, după ce și-a incinerat părintele, directorul căminului de bătrâni, Ion Casian, cel care i-a fost alături la fiecare pas, așteaptă ca fiul Zinei să achite datoriile pe care le are. „Aștept să se liniștească, pentru că este un moment dureros și pentru el.

Apoi o să-l invit la o cafea, ca să stăm de vorbă și să-i înmânez factura. Nu am mai făcut calcule în ultimii ani, dar aceasta se ridică undeva în jurul a 10.000 de euro. Și eu sunt supărat pentru cele întâmplate. Zina voia să fie înmormântată la locul său de veci. Acum câțiva ani, am fost cu ea să-mi arate unde este și tot atunci am achitat datoriile la cimitir, întrucât locul de veci nu mai fusese plătit de vreo 10 ani ”, a declarat Ioan Casian, potrivit libertatea.ro.

Ce datorie are de plătit fiul Zinei Dumitrescu, după moartea mamei sale. Nu se aștepta să i se impute aceste costuri
Nu se aștepta să i se impute aceste costuri

„Nu-mi pare rău de bani, ci de faptul că Zina a murit cu o mare durere în suflet!”

De asemena, omul care s-a îngijit de Mama Zina mai spune și că: „Nu-mi pare rău de bani, ci de faptul că Zina a murit cu o mare durere în suflet. A murit neîmpăcată și nu am putut afla ce are pe suflet. Se închisese în sine și nu ne mai spunea nimic, deși până atunci vorbeam orice cu ea. Nu înțeleg cum a murit doar în câteva luni, deși îi făceam analizele periodic și nu era bolnavă.

Nu avea cancer și nici Alzheimer. De când a venit fiul său, a început să-i fie din ce în ce mai rău. Nu știu ce i-a zis, ce s-a întâmplat între ei. Dar de atunci a început să refuze să mai mănânce. S-a uscat pe picioare. Știu doar că a venit cu niște acte, să i le semneze și am înțeles că era vorba despre o mutație”. 

Tags: