Life

Ce diferență de vârstă exista, de fapt, între Lia Bugnar și Anghel Damian. Scenarista era cu mult mai mare

Cu câți ani era mai mare Lia Bugnar decât Anghel Damian. Mulți au crezut că acesta a fost principalul motiv al despărțirii dintre ei
27.12.2023 | 23:44
Ce diferenta de varsta exista de fapt intre Lia Bugnar si Anghel Damian Scenarista era cu mult mai mare
Câți ani au fost diferență între Lia Bugnar și Anghel Damian. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar și Anghel Damian au format mult timp un cuplu. Cei doi au fost destul de discreți cu relația lor și au preferat să stea cât mai departe de ochii curioșilor. Fără doar și poate, unul dintre momentele culminante dintre cei doi a fost atunci când Anghel a decis să formeze un cuplu cu Theo Rose.

Cu câți ani era mai mare Lia Bugnar decât Anghel Damian

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de mai bine de 9 ani. Cei dou au fost uniți de pasiunea pentru teatru și se pare că asta i-a ținut atâta timp împreună. Și, totuși, la un moment dat, ruptura dintre cei doi s-a produs.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, în vară, relația dintre Lia și Anghel s-a rupt brusc. Cei doi s-au despărțit și se pare că regizorul nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se cupla cu altcineva. Atunci, apropiații Liei Bugnar au declarat că aceasta a fost foarte afectată de decizia lui Anghel de a o părăsi.

Lia Bugnar a fost mereu sinceră și transparentă cu cei care au urmărit-o de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, a vorbit deschis despre momentul în care ea și Anghel au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Mult timp, gurile rele au speculat că diferența de vârstă dintre ei a fost cea care și-a spus cuvântul. Lia era mai mare cu 23 de ani decât Anghel Damian, dar a recunoscut că asta nu a fost niciodată o problemă între ei.

”Nu am simțit niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă.”, a spus actrița, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Lia Bugnar și Anghel Damian colaborează pe plan profesional

Lia Bugnar nu a intrat niciodată în detalii despre relația sau despărțirea ei de Anghel Damian. A respectat faptul că nu mai formează un cuplu și a încercat să stea cât mai departe de acest subiect.

Același lucru l-a făcut și Anghel Damian. Regizorul nu s-a cramponat în despărțirea de Lia Bugnar. În viața lui a apărut Theo Rose și se pare că totul a luat o altă întorsătură.

ADVERTISEMENT

Regizorul a devenit tătic, iar relația lui cu artista merge mai bine ca niciodată. Cei doi se completează de minune, iar de când a apărut micuțul Sasha Ioan în viața lor sunt mai fericiți ca niciodată.

În continuare, pasiunea celor doi pentru actorie îi face să se intersecteze. Anghel și Lia au lucrat împreună la scenariul pentru mai multe seriale și pare că știu să delimiteze profesionalul de personal.

ADVERTISEMENT
Tags: