Life

Lia Bugnar spune adevărul despre despărțirea de Anghel Damian. Ce a durut-o cel mai tare pe actriță: ”Atunci m-au călcat în picioare efectiv”

Lia Bugnar a spus adevărul despre Anghel Damian. Actrița și scenarista a fost foarte afectată după acest moment greu din viața ei.
21.11.2023 | 15:26
Lia Bugnar spune adevarul despre despartirea de Anghel Damian Ce a duruto cel mai tare pe actrita Atunci mau calcat in picioare efectiv
Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a spus adevărul despre despărțirea de Anghel Damian. Actrița a fost foarte afectată în perioada de după separare și a explicat ce a durut-o foarte tare.

Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian. De ce a fost actrița foarte afectată

Actrița și scenarista a recunoscut că a fost foarte afectată după despărțirea de Anghel Damian. Cei doi s-au despărțit anul trecut, iar regizorul formează acum un cuplu cu Theo Rose, care l-a făcut și tată pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Anghel Damian, Lia Bugnar a recunoscut că atitudinea oamenilor din jur a afectat-o foarte tare. La momentul respectiv, s-a zvonit că actorul a părăsit-o pentru Theo Rose, care este mai tânără.

Lia Bugnar a fost dezamăgită să vadă comentariile din mediul online, unde oamenii aveau păreri în legătură cu motivul separării. Actrița nu a încercat niciodată să ascundă faptul că despărțirea a fost o perioadă grea pentru ea. Aceasta recunoștea, față de cunoscuți, că nu se simte bine.

ADVERTISEMENT

“Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: ‘da, pentru că este bătrână!’

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : ‘ce faci, Lia?’, eu ziceam direct: ‘sunt praf!’ Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a explicat Lia Bugnar în cadrul podcastului E vremea mea.

ADVERTISEMENT

Ce spune Lia Bugnar despre diferența de vârstă dintre ea și Anghel Damian

Lia Bugnar nu s-a gândit niciodată că vârsta a fost o problemă în relația ei cu Anghel Damian. Deși sunt 23 de ani diferență între ei, scenarista a spus că a fost o relație sinceră.

Astfel, actrița nu a simțit că motivul pentru care ea și Anghel Damian s-au despărțit a fost faptul că regizorul s-a îndrăgostit de Theo Rose, așa cum i s-a mai spus.

ADVERTISEMENT

“Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. 

Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a continuat scenarista.

De asemenea, Lia Bignar a spus că cei doi se înțeleg foarte bine în prezent, la mai bine de un an de la despărțire. Cei doi au avut o relație discretă, de nouă ani.

ADVERTISEMENT