Life

Theo Rose are un regret profund: „Eram și eu acolo și ziceam: pot să dorm și eu cu tine?”

Theo Rose are un mare regret, pe care l-a dezvăluit fanilor! Cântăreața și-ar fi dorit foarte tare să cunoască pe cineva.
10.12.2023 | 15:06
Theo Rose are un regret profund Eram si eu acolo si ziceam pot sa dorm si eu cu tine
Theo Rose a dezvăluit visul ei neîmplinit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose își respectă agenda, însă de multe ori unele spectacole pe care le susține se suprapun cu dorințele ei cele mai profunde. Artista a povestit pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story, că și-ar fi dorit să fie în acest weekend departe de Capitală.

Theo Rose are un mare regret. De ce ar fi vrut să fie la Timișoara în acest weekend

Theo avea antamat un concert în Constanța în acest sfârșit de săptămână. Recitalul ei a vitregit-o de una din cele mai mari dorințe pe care o avea.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Anghel Damian a mărturisit că ar fi vrut să fie în public, la Timișoara. În orașul de pe Bega a fost chemată să cânte Jessi J., una din artistele sale preferate.

Theo Rose a primit multe mesaje de la fani și asta a ros-o destul de tare, ca și cum cineva i-ar înfige un cuțit în rană. Dacă nu ar fi avut spectacolul de la Constanța, Theo s-ar fi dus la Timișoara pentru a-i face galerie lui Jessie J.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, jurata de la Vocea României a mai spus că ar fi mers mai departe. S-ar fi proptit în fața hotelului unde s-a cazat Jessie și ar fi bătut la ușa ei, rugând-o s-o lase să petreacă niște ore cu ea.

„Îmi pare foarte rău, știam că vine”

Marele ei vis nu a devenit realitate, din nefericire! A compensat cu bucuria de a fi în fața oamenilor cărora le datorează ascensiunea în muzică.

ADVERTISEMENT

Theo Rose n-a mai ajuns, așadar, la concertul lui Jessie J. ! A avut propriul ei spectacol de susținut, unul care a adus multă fericire pentru constănțeni.

„Io mor că-mi dă lume atag să-mi arate c-a venit Jessie J la Timișoara. Îmi pare foarte rău. Știam că vine, dar era deja cântarea de la Constanța pusă. Altfel eram și eu acolo.

ADVERTISEMENT

Eram în primul rând lipită de scenă. Și mă duceam și la hotel după ea. Băteam la ușă și ziceam: pot să dorm și eu cu tine?”, a spus Theo Rose.

ADVERTISEMENT