Life

Ce diferență de vârstă există între Florin Piersic și soția sa, Anna Torok. Actorul iubit de milioane de românie e mai mare

Ce diferență de vârstă este între Florin Piersic și Anna Torok, soția sa. Îndrăgitul actor este mai mare decât partenera sa.
27.01.2024 | 15:00
Ce diferenta de varsta exista intre Florin Piersic si sotia sa Anna Torok Actorul iubit de milioane de romanie e mai mare
Florin Piersic ți soția sa, Anna Torok. Sursa foto: Facebook, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este căsătorit de mulți ani cu soția sa, Anna Torok, dar ce diferență de vârstă este între cei doi? Actorul, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere, este mai mare decât partenera sa de viață.

Ce diferență de vârstă există între Florin Piersic și soția sa. Marele actor este mai mare decât Anna Torok

Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi în țară, cu o carieră de peste șase decenii în lumea teatrului și a filmului. A jucat în numeroase piese de-a lungul timpului și a avut roluri în zeci de filme.

ADVERTISEMENT

De peste 30 de ani, Florin Piersic este căsătorit cu Anna Torok. Cei doi s-au cunoscut în 1986, în avion, iar marele actor a simțit că aceasta este femeia potrivită pentru el.

Cu toate că mereu și-a susținut partenerul de viață, Anna Torok a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor. Cei doi soți duc o viață discretă în locuința de la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

După șapte ani de relație, cei doi au devenit soț și soție, în 1993. Între cei doi este o diferență de vârstă de opt ani. Anna Torok are 80 de ani, iar actorul a împlinit, astăzi, 27 ianuarie 2024, vârsta de 88 de ani.

Cu cine a mai fost căsătorit Florin Piersic

Înainte de mariajul cu Anna Torok, Florin Piersic a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție a actorului a fost Tatiana Iekel, pe care a cunoscut-o în 1958.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit după doi ani de relație, iar Tatiana Iekel i-a dăruit actorului primul fiu, Florin Piersic Jr. După 14 ani de căsnicie, cei doi au mers pe drumuri separate.

Cu mult timp în urmă, Tatiana Iekel a mărturisit că a renunțat la o altă relație pentru a fi cu Florin Piersic, spunând despre acesta că era un “crai” care se îndrăgostea de fiecare parteneră cu care juca.

ADVERTISEMENT

“Nu a fost iubirea vieții mele. N-aș putea să spun asta. Iubirea vieții mele a început când aveam 13 ani și eram elevă la Iași. El a fost cea mai mare iubire a vieții mele și ne-am despărțit din cauza lui Florin”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni, notează Newsweek.

Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune după separare. Tatiana Iekel s-a stins din viață pe 14 mai 2017, la 84 de ani, iar Florin Piersic a fost devastat de această pierdere.

Ulterior, Florin Piersic s-a căsătorit cu actrița Anna Szeles, de care s-a îndrăgostit încă in timpul căsniciei cu Tatiana Iekel. Cei doi au păstrat legătura și chiar au jucat împreună într-un film.

La opt ani de la divorțul lui Florin Piersic, actorul și Anna Szeles și-au început povestea de dragoste. Cei doi s-au căsătorit și au fost împreună timp de 15 ani.

Au împreună un fiu, Daniel, care le-a sudat legătura pentru o perioadă. Cei doi au trăit separat, ea la Cluj, iar Florin Piersic la București și venea în vizită la soția și fiul lui. La un moment dat, actrița și-a dorit divorțul, însă marele actor ezita să facă acest pas, potrivit unica.ro.

În timp ce era căsătorit cu Anna Szeles, Florin Piersic a trăit o poveste de dragoste, de scurtă durată, cu Angela Similea. Actorul a recunoscut acest lucru mai târziu, dar își amintește cu drag de această aventură.

ADVERTISEMENT