Life

Florin Piersic împlinește 88 de ani. Cine a fost marea iubire a celebrului actor: ”A fost o poveste de dragoste…”

Florin Piersic face 88 de ani. Care a fost cea mai mare dragoste a renumitului artist român. Legătura amoroasă a fost una specială.
27.01.2024 | 14:00
Florin Piersic implineste 88 de ani Cine a fost marea iubire a celebrului actor A fost o poveste de dragoste
Florin Piersic face 88 de ani. Care a fost cea mai mare dragoste a renumitului artist român. Legătura amoroasă a fost una specială. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Piersic împlinește 88 de ani. Cine a fost marea iubire a celebrului actor. A fost o poveste de dragoste unică, dar care a lăsat un gol imens în inima maestrului. Despărțirea s-a produs după foarte mulți ani.

Florin Piersic face 88 de ani. Care a fost cea mai mare dragoste a renumitului artist român. Legătura amoroasă a fost una specială

Florin Piersic face 88 de ani. Care a fost cea mai mare dragoste a renumitului artist român. Legătura amoroasă a fost una specială. Celebrul actor român a avut mai multe relații de dragoste și căsnicii, dar una din ele va rămâne mereu în sufletul său.

ADVERTISEMENT

Puțină lume își mai amintește că s-a iubit cu o studentă la UNATC, pe nume Gabriella Vlad Werner. La momentul respectiv maestrul era căsătorit cu Ana Szeles. Povestea de dragoste dintre cei doi a început când actorul avea 43 de ani.

Legătura a durat vreme de 9 ani. Despre această iubire a vorbit chiar fosta parteneră de viață, care după separare a plecat din România și nu s-a mai întors. Marea dragoste a actorului s-a stabilit în Israel, unde s-a căsătorit și a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

„Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studenta la IATC şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner.

Am fost 9 ani împreună şi da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă”, a declarat Gabriella Vlad Werner la un moment dat pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, mesaj emoționant la împlinirea a 88 de ani

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant pentru împlinirea a 88 de ani, cu numai câteva zile înainte de ziua de naștere. Renumitul actor nu este deloc nostalgic, însă este conștient că timpul trece și nu se mai întoarce.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se învârte «contorul» și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește!

ADVERTISEMENT

Iubirea, prietenia, speranța, bucuria sunt cuvintele pe care le prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște… vorbe! Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care mi-o arătați.

Prietenia care mă umple mereu de speranța unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a vă ști în fața micului ecran”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook.

Florin Piersic, amintiri neprețuite de pe scena teatrului

Florin Piersic are o serie de amintiri neprețuite care s-au adunat de pe scena teatrelor. Artistul și-a adus aminte de o replică pe care a spus-o în spectacolul „Dulcea pasăre a tinereții” și care i se adresa partenerei sale, Carmen Stănescu.

Aceasta a fost auzită pe scena Teatrului Național și acum este adresată celor care îl iubesc și îl apreciază pe celebrul actor român. Maestrul recunoaște că în cariera sa a dat oamenilor mult, dar a primit înzecit de la ei.

„Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț.

Dacă în sala de spectacol vă văd uneori de pe scenă înclinându-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră. Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea ca timpul să fie mai lung, ca să vă pot răspunde fiecăruia în parte.

Norocul meu că sunt mare… la propriu…, ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți”, a mai transmis Florin Piersic în mediul online, cu ocazia zilei sale de naștere.

ADVERTISEMENT