Life

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca, situată pe malul Someșului. Actorul a renovat-o acum câțiva ani

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca. Este situată pe malul Someșului și a fost renovată de actor acum câțiva ani.
08.12.2023 | 10:11
Cum arata casa lui Florin Piersic din ClujNapoca situata pe malul Somesului Actorul a renovato acum cativa ani
Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Casa lui Florin Piersic, din Cluj-Napoca, este situată pe malul Someșului, iar actorul a renovat-o acum câțiva ani. Este o locuință elegantă, pe o stradă liniștită.

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca. A fost renovată acum câțiva ani

În ultimii ani, marele actor s-a retras din lumina reflectoarelor și a urcat tot mai rar pe scenă, pentru spectacole. Aparițiile la televizor au fost rărite în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Acesta duce o viață liniștită alături de soția sa, Anna Torok, în Cluj-Napoca. Cei doi locuiesc în centrul orașului, într-o casă spațioasă, vopsită în galben și frumos decorată. Casa se află aproape de S0meș, pe o stradă liniștită.

Casa actorului este recent renovată, cu cu țiglă nouă, iar Florin Piersic a plătit integral pentru toate reparațiile. Din cauza renovărilor, maestrul a avut conflicte cu vecina de la parter, pe care a dat-o în judecată, în final.

ADVERTISEMENT

După renovarea acoperișului, Florin Piersic ar fi cerut banii celor care locuiau la parterul vilei. Se pare că actorul și soția sa nu au avut acordul vecinelor din vilă pentru a face renovări, iar de acolo ar fi pornit scandalul.

În final, acesta a reușit să le facă pe cele două să contribuie la plata cheltuielilor pentru renovare, după ce s-a luptat cu acestea în instanță o perioadă, potrivit Gazeta de Cluj.

ADVERTISEMENT
Casa lui Florin Piersic
Casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca. Sursa foto: Gazeta de Cluj

Care este locul special al lui Florin Piersic

Recent, marele actor a dezvăluit că este foarte legat de țara natală și că Bucovina este locul de care e cel mai atașat, deoarece acolo a copilărit. Florin Piersic mergea mereu la rudele din această zonă, alături de care a crescut.

“Sunt foarte legat de ţara asta. Sunt foarte legat de oamenii cu care mă întâlnesc, pe care îi iubesc, şi mai ales de cei care sunt buni. Doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni. Să fie aşa cum îmi doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc eu să fiu până în ultima zi a vieţii mele.

ADVERTISEMENT

Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului.

Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea.

N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina”, a declarat Florin Piersic, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT