Life

Ce diferență mare de vârstă este între Joe Biden și soția sa, Jill. Câți ani au cei doi, de fapt

Ce diferență de vârstă există între Joe Biden și soția lui, Jill. Cei doi au o căsnicie de 45 de ani și s-au cunoscut într-un mod inedit.
04.10.2023 | 14:09
Ce diferenta mare de varsta este intre Joe Biden si sotia sa Jill Cati ani au cei doi de fapt
Ce diferență de vârstă există între Joe și Jill Biden. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joe Biden și Jill, soția lui, au o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film. Cei doi s-au cunoscut într-un mod inedit, la câțiva ani după ce Președintele Americii a trecut printr-o tragedie fără margini: soția și fiica lui au murit într-un accident de mașină.

Ce diferență de vârstă există între Joe și Jill Biden

Joe și Jill Biden s-au cunoscut într-un mod inedit în anul 1975, la trei ani după ce actualul Președinte al Americii a suferit o pierdere uriașă. La numai 30 de ani, a rămas văduv.

ADVERTISEMENT

Și-a pierdut soția și fiica, apoi a trecut prin momente cumplite, în care, deși era în plină ascensiune în cariera politică, s-a gândit chiar să-și pună capăt zilelor, însă iubirea pentru cei doi băieți pe care i-a avut cu Neilia Hunter, Joseph R. Beau Biden și Robert Hunter, l-au salvat.

„M-am gândit la asta. M-am gândit cum ar fi să merg pe podul Delaware şi, pur şi simplu, să sar de pe el şi să sfârşesc totul. Dar nu m-am urcat niciodată în maşină pentru a face asta.

ADVERTISEMENT

Nu am fost nici măcar pe aproape… Ceea ce m-a salvat de la gest au fost băieţii mei”, a spus Joe Biden într-un interviu CNN, despre cea mai mare dramă din viața sa.

Pe Jill, Joe Biden a văzut-o într-o reclamă pe stradă și i-a spus fratelui său că frumusețea ei l-a impresionat. Astfel că bărbatul le-a organizat o întâlnire pe nevăzute. A făcut rost de numărul ei și i-a spus că este cineva care seamănă cu femeia pe care a admirat-o.

ADVERTISEMENT

Așa că acesta a sunat-o și a chemat-o în oraș, dar nu mică i-a fost mirarea atunci când a descoperit că o are în față pe Jill, în carne și oase. Cei doi s-au înțeles încă de la prima interacțiune.

Președintele este cu mult mai mare decât soția lui

Mai mult de atât, în noaptea în care s-a văzut Joe Biden, Jill a sunat-o pe mama să și i-a spus că a cunoscut în sfârșit un gentleman. Totuși, a fost nevoie ca actualul Președinte SUA să o ceară de mai multe în căsătorie până să accepte.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă a Americii nu era pregătită să fie soția unui om politic atât de important. În plus, între ei există și o diferență de vârstă destul de mare, de aproape nouă ani. În iunie, Jill a împlinit 72 de ani, iar Joe Biden aniversează 81 în decembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: