Sporturi

Ce echipament va avea Simona Halep la US Open 2018

22.08.2018 | 19:24
Ce echipament va avea Simona Halep la US Open 2018

Ce echipament va avea Simona Halep la US Open 2018. Cei de la Nike au anunţat ce echipament va purta liderul mondial la Flushing Meadows.

Ce echipament va purta Simona Halep la US Open 2018. Simona Halep, favorita principală la turneul de la Flushing Meadows, va purta un echipament pe măsură la ultimul turneu de Grand Slam al anului: o rochiță portocalie în sesiunea de zi și una de culoare neagră în sesiunea de seară, atunci când va fi programată în nocturnă de către organizatori.

Modelul ales de Nike pentru ședința foto a noului echipament a fost americanca Sloane Stephens, chiar deținătoarea titlului la New York și una dintre principalele rivale ale Simonei Halep în circuit. Cele două vor purta la turneul de la Flushing Meadows aceleași model de îmbrăcăminte.

Ce echipament va avea Simona Halep la US Open 2018

Ce echipament va avea Simona Halep la US Open 2018

Echipamentul cu pricina este fabricat dintr-un material ce folosește o tehnologie Nike Zonal Cooling, ceea ce îl face nu doar confortabil, dar și răcoros, lucru foarte important având în vedere temperatura, dar și umiditatea de la New York, locul unde se desfășoară US Open 2018. Modelul este inspirat din moda ediției din 1968 a turneului de la Flushing Meadows, cei de la Nike dorind să facă un fel de arc peste timp prin această ținută pentru ediţia cu numărul 138.

Echipamentul pe care-l va purta Simona Halep la US Open 2018

Cea mai bună jucătoare a lumii va evolua la US Open într-o pereche de pantofi sport personalizaţi Nike, pe care este imprimat numele ei “Simo”, în culorile steagului României. Mai mult, litera “o” apare în formă de inimă, lucru pe care sportiva noastră l-a remarcat şi pentru care le-a mulţumit celor de la Nike printr-o postare pe contul personal de Instagram.

Simona Halep îşi află adversara de la US Open 2018! Când are loc tragerea la sorţi

Organizatorii turneului de la Flushing Meadows au anunţat când va avea loc tragerea la sorţi a tablourilor principale de la cea de-a 138-a ediţie a competiţiei organizate la New York. Simona Halep şi celelalte staruri din WTA şi ATP îşi vor afla adversarii joi, 23 august, în jurul orei 14, ora locală la New York, ora 21, ora României. La ceremonie vor fi prezenţi câştigătorii de anul trecut, Sloane Stephens şi Rafael Nadal. Tragerea la sorţi va fi organizată la Brookfield Place, în centrul oraşului. US Open începe pe 27 august şi se va termina pe 9 septembrie, cu finala masculină.

Anul trecut, lumea tenisului mondial a primit o surpriză imensă după tragerea la sorţi de la US Open, Simona Halep fiind nevoită să o înfrunte încă din primul tur pe Maria Sharapova. Deşi pornea din postura de favorită clară, românca a întâmpinat serioase probleme la serviciu şi nu a putut să o surprindă pe rusoaica proaspăt întoarsă în circuit după ispăşirea pedepsei de dopaj.  Favorită numărul doi la acea vreme, Simona a fost învinsă în turul inaugural la US Open, scor 6-4, 4-6, 6-3.

La US Open Halep se va afla pentru a 43-a săptămână în fotoliul de lider mondial şi are toate şansele să continue şi după Openul american, pentru că avansul pe care îl are faţă de restul jucătorelor din WTA este consistent. Simona îşi doreşte un rezultat bun, după ce în acest an a câştigat Grand-Slam-ul de la Roland Garros şi a jucat finala altuia, la Ausralian Open, pierdută dramatic, în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Tags: