Life

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase, interpreta celebrei Flăcărica. Puțină lume știe lucrul acesta despre artistă

Detaliul pe care nu multă lume l-a știut despre Carmen Tănase. Ce etnie are mare actriță și cum de a reușit să o interpreteze atât de bine pe Flăcărica.
17.03.2024 | 21:24
Ce etnie are de fapt Carmen Tanase interpreta celebrei Flacarica Putina lume stie lucrul acesta despre artista
Marea actriță Carmen Tănase și-a recunoscut etnia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este una dintre actrițele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, aceasta a interpretat zeci de personaje și în toate s-a transpus magistral. De departe, personajul care a rămas în inimile fanilor este Flăcărica, din ”Inimă de Țigan”. În ciuda faptul că marea actriță are milioane de fani, puțini sunt cei care cunosc etnia sa.

Carmen Tănase, detaliul pe care nu multă lume îl știe despre ea

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite actrițe din România. Toată viața sa și-a dedicat-o actoriei și pasiunii pentru artă, indiferent de forma sa. Așa se face că, în continuare, vedeta se menține în topul preferințelor publicului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Carmen Tănase a fost foarte discretă atunci când a venit vorba de viața ei personală. Marea actriță a stat departe de scandaluri și a preferat ca fanii să o aprecieze și să o recunoască datorită a ceea ce face pe scenă.

Carmen Tănase a început să aibă foarte mulți admiratori după ce a jucat în telenovela ”Inimă de Țigan”. Atunci a fost momentul în care publicul de acasă a descoperit-o și mai mult și a început să o îndrăgească.

ADVERTISEMENT

Ani la rând, întreaga atenție a fost îndreptată asupra personajului pe care actrița a reușit să îl contureze. În interviurile pe care le-a acordat, Carmen Tănase a recunoscut că, uneori, i-a fost greu să mai iasă din pielea Flăcăricăi.

Ce etnie are, de fapt, actrița care a interpretat-o pe Flacăra în ”Inimă de Țigan”

Fanii au fost pur și simplu fascinați de ceea ce s-a întâmplat cu personajul Flacăra. Pentru că a interpretat-o atât de bine pe Flăcărica, cei de acasă s-au întrebat dacă nu cumva actrița este de etnie rromă.

ADVERTISEMENT

Deși nu vorbește prea des despre viața ei personală, au existat, de-a lungul timpului, momente în care Carmen Tănase a simțit nevoia să își deschidă inima în fața fanilor. Unul dintre aceste momente a fost atunci când și-a recunoscut etnia în fața tuturor.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Carmen Tănase a vorbit deschis despre etnia ei. Fără să se ascundă, marea actriță a recunoscut că are câte puțin din toate.

ADVERTISEMENT

”Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama! (…) Nu știu dacă am inimă de țigancă.”, a spus Carmen Tănase în emisiunea menționată.

Faptul că a interpretat-o magistral pe Flacăra nu a avut nicio legătură cu etnia ei. A fost pur și simplu vorba de talentul pe care marea actriță îl are și de pasiunea cu care își pune amprenta asupra fiecărui personaj.

ADVERTISEMENT