Life

Câți bani încasează Carmen Tănase de la stat. Primește salariu de la teatru chiar și dacă nu joacă deloc într-o lună

Câți bani încasează lunar Carmen Tănase de la stat. Actrița primește același salariu de la teatru, chiar dacă nu joacă deloc într-o lună.
01.11.2023 | 19:04
Cati bani incaseaza Carmen Tanase de la stat Primeste salariu de la teatru chiar si daca nu joaca deloc intro luna
Ce salariu primește Carmen Tănase de la stat. Sursa foto: Pro TV, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a dezvăluit ce sumă de bani primește lunar de la stat. Actrița este angajată la teatru și încasează același salariu, chiar dacă nu joacă în nicio piesă o lună întreagă.

Câți bani încasează Carmen Tănase de la stat, în fiecare lună

Recent, Carmen Tănase a vorbit despre salariul pe care îl încasează lunar de la teatru și a dezvăluit care este suma care îi intră în cont. Actrița din serialul “Clanul” primește bani în fiecare lună, chiar dacă nu joacă în piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu știe cât primesc actorii debutanți, ea fiind actor de categoria 1 A. Carmen Tănase are un salariu de 7.200 de lei, ceea ce înseamnă 1.300 de euro.

La acest salariu, pe care îl încasează indiferent de numărul spectacolelor în care joacă, se adaugă și alte venituri de la teatrul privat și din alte colaborări ale actriței de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

“Nu știu debutanții, dar pot să vă spun eu despre mine. Deci, eu sunt actor la categoria 1 A și am 7.200 de lei. Asta înseamnă 1.000 şi ceva de euro. Asta este salariul de la teatru unde am cartea de muncă.

Acolo dacă am noroc să joc, dacă nu joc nimic, eu tot salariul ăla îl iau. Eu joc foarte mult în privat, la Teatrul Odeon, unde eu sunt angajată, am un singur spectacol. Deci nu joc în alt spectacol, decât într-unul singur, de acolo iau leafa.

ADVERTISEMENT

Ce joc la teatru privat cu compania G, cu Gabi Popescu, aia e altceva, nu are legătură cu salariul”, a explicat Carmen Tănase în cadrul podcastului găzduit de Dorin Galben.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre salariile din filme și seriale TV

Carmen Tănase nu știe câți bani se câștigă în lumea filmului, dar a auzit că situația nu este una tocmai bună, în comparație cu serialele. Sunt televiziuni care îi plătesc de actori pe episodul difuzat, în timp ce alții primesc banii pe ziua de filmare.

ADVERTISEMENT

Actrița nu a putut dezvălui câți bani primește, deoarece sunt sume confidențiale. Totodată, aceasta a spus că un actor debutant poate avea un venit decent dacă are rol principal într-un serial.

“Nu știu de film, habar nu am. În general, eu aud la film că nu prea au bani să dea, nu am auzit niciodată că au bani de dat. Niciodată n-am auzit chestia asta. La serial e mult mai bine, cred, decât la film.

Unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele plătesc pe ziua de filmare. Uneori ai pe zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, iar sumele nu pot să le spun, pentru că sunt confidențiale. Depinde cât de filmează, depinde de ce box-office are, depinde.

Dacă e debutant, poate trăi OK un rol principal. Da, pe perioada serialului  poți să trăiești în regulă  și da, la nivel de România se plătește Ok, la nivel internațional e o glumă”, a mai spus Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români