Life

Ce face Anca Serea pentru a fenta răceala! Toată lumea are ingredientele în casă

Anca Serea are o rețetă secretă din ingrediente naturale, cu ajutorul căreia își menține imunitatea la cote maxime.
27.10.2023 | 17:30
Ce face Anca Serea pentru a fenta raceala Toata lumea are ingredientele in casa
Anca Serea, rețetă anti răceală. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Anca Serea are mare grijă de sănătatea ei și a familiei. Celebra prezentatoare consumă în fiecare zi un amestec minune, care o ajută să se ferească de virozele sezoniere. În exclusivitate pentru FANATIK, soția lui Adi Sînă ne-a dezvăluit care sunt ingredientele secrete pentru o imunitate puternică.

Cum previne Anca Serea gripa: “Este foarte important”

Vedeta a recunoscut faptul că prevenția este extrem de importantă atunci când vine vorba despre răceli. Virozele ne dau bătăi de cap, mai ales atunci când gradele încep să scadă în termometre. Însă Anca Serea nu face parte din această categorie. Asta deoarece frumoasa șatenă are trucurile sale, la care apelează în fiecare sezon.

ADVERTISEMENT

“Toamna e o perioadă în care se răcește destul de des, dar noi nu facem ceva în mod deosebit. Cred că prevenția este extrem de importantă. Mergem regulat la doctor pentru analize medicale.

E foarte importantă și alimentația și numărul orelor de somn, odihna. Încerc să evit stresul cât mai mult. Bineînțeles, colectivitatea poate fi un factor de creare a unor dezechilibre. Copiii noștri se îmbolnăvesc maxim de 2 ori pe an, din fericire”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rețeta amestecului minune pentru imunitate marca Anca Serea

Chiar dacă vedeta este adepta tratamentelor naturiste, atunci când vine vorba despre copii, apelează la sfaturile medicului. Soția lui Adi Sînă spune că nu își mai face griji atunci când copiii cei mari răcesc. În schimb, la cei mici se schimbă foaia.

Tocmai de aceea Anca Serea merge și la doctor, pentru a-i cere sfatul. Dar una dintre cele mai eficiente metode contra răcelii este o combinație de ingrediente, care întărește cu succes imunitatea.

ADVERTISEMENT

“La cei mari nu mă mai panichez, la cei mici e puțin mai dificil. În primă fază, vorbesc cu doctorul și încerc să-i tratez acasă. Folosesc diverse produse naturiste pentru început. Apoi, în cazul în care se agravează situația, mergem la doctor pentru tratament.

Le dau copiilor multe suplimente, mănâncă și multe fructe și legume. Având un stil de viață sănătos și o alimentație adecvată, virozele nu apar atât de des la noi în familie.

ADVERTISEMENT

Avem un fel de rețetă pentru imunitate. Toată familia mănâncă miere cu lămâie, ghimbir și scorțișoară, pentru o imunitate corespunzătoare”, a adăugat Anca Serea.

Copiii au adoptat stilul de viață sănătos al Ancăi Serea: “Moise îmi seamănă”

Pe lângă faptul că este o mămică grijulie, Anca Serea le-a insuflat celor mici pasiunea pentru sănătate. Astfel încât, întreaga familie a adoptat un stil de viață sănătos. Însă cunoscuta prezentatoare nu se bazează doar pe vitaminele acumulate din alimente, ci le oferă copiilor și suplimente speciale.

“Noi mai avem și alte obiceiuri sănătoase, pe care le respectăm cu strictețe în fiecare zi. Eu și Adi bem mereu dimineața apă fierbinte cu lămâie, neîndulcită, pe stomacul gol. Avem acest obicei de ceva timp, și ne face tare bine.

Din fericire și Moise îmi seamănă foarte mult și toți copiii de altfel, mai puțin cei mari. Toți mănâncă multe fructe și legume. Pe lângă alimentație, am grijă să nu le lipsească vitaminele și mineralele pe care nu le pot lua mereu din alimente. Le dau vitamina C, suplimente aduse din străinătate, ulei de pește” a mai spus Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților