Life

Ce face Gabriela Cristea după terminarea sezonului 5 Mireasa. Tavi Clonda a dat-o de gol

Tavi Clonda a dezvăluit planurile Gabrielei Cristea după ce se va încheia cel de-al 5-lea sezon al emisiunii Mireasa, difuzată pe Antena 1 și Antena Stars.
12.07.2022 | 16:27
Ce face Gabriela Cristea dupa terminarea sezonului 5 Mireasa Tavi Clonda a dato de gol
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în platoul emisiunii „Mireasa: capriciile iubirii” de la Antena Stars. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a vorbit despre planurile sale pentru ce a mai rămas din vară, mai ales că în curând nevasta sa, prezentatoarea Gabriela Cristea va avea ceva mai mult timp liber întrucât emisiunea Mireasa se va încheia.

Tavi Clonda și Gabi Cristea, planuri după ce prezentatoarea va încheia sezonul 5 Mireasa

Cântărețul are de gând să călătorească mai mult prin România împreună cu realizatoarea de televiziune și cele două fetițe.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, Tavi a făcut câteva mărturisiri și despre Bella Margot și Thea Iris Selena, roadele iubirii sale cu Gabi.

Tavi a recunoscut că amândoi le cocoloșesc pe fete, însă vrea să le dezvețe pe parcurs de răsfățul de care se bucură acum deoarece e bine să cunoască și greutățile pe care le poate aduce, la un moment dat, viața.

ADVERTISEMENT

„Probabil le-am cam cocoloșit. Noi le cam facem mofturile. Eu sunt cel care face tot. Eu sunt și tati și prietenul lor.

Nu se poate realiza totul. De exemplu, la restaurant uneori vor să mănânce, alteori nu. Le spunem că mai sunt și alți copii la restaurant… Încet, încet vor realiza și ele”, a povestit Tavi Clonda la Prima TV.

ADVERTISEMENT

De ce nu mai vor să plece în străinătate

Cântărețul se gândește acum doar la concediu, după mini-vacanța pe care a avut-o weekend-ul trecut în Mamaia Sat cu fetele sale.

Octavian a declarat că au avut de gând să plece în străinătate, dar au fost deja în destule destinații, chiar și în Egipt de curând. Prin urmare, cei doi se au ales deja să umble prin țară, să descopere frumusețile patriei noastre.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care Gabi și Tavi nu mai iau în calcul să plece peste hotare în concediu este haosul creat în ultima perioadă pe aeroporturi.

„Gabi termină într-o săptămână munca. Am mai merge la noi la mare sau la munte. Am auzit că e nebunie cu avioanele, nu aș risca”, a adăugat soțul Gabrielei Cristea.

 

 

ADVERTISEMENT