Life

Claudia Pătrășcanu, Paște fără copiii ei: ”Sunt la Gabi”! Ce decizie a luat artista dacă tot face Sărbătorile singură

Claudia Pătrășcanu va petrece Paștele fără copii, căci anul acesta băieții ei vor sta cu Gabi Bădălău. Ce dezvăluiri face artista?
30.04.2024 | 14:15
Claudia Patrascanu Paste fara copiii ei Sunt la Gabi Ce decizie a luat artista daca tot face Sarbatorile singura
Claudia Pătrășcanu, fără copii de Paște. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcau a dezvăluit ce se întâmplă cu cei doi copii de Paște, având în vedere faptul că ea și fostul soț nu mai locuiesc de multă vreme împreună, după ce au divorțat. Frumoasa cântăreață a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că, potrivit înțelegerii la care a căzut cu Gabi Bădălău, anul ăsta băieții lor vor sta cu tatăl.

Claudia Pătrășcanu, fără copii de Paște. Băieții vor petrece sărbătoarea cu tatăl lor, Gabi Bădălău

Artista nu și-a făcut încă planuri de sărbători. Cel mai probabil va petrece alături de cei dragi, mai puțini băieții ei, la Constanța, de unde e, sau la București. Cântăreața a mai dezvăluit, tot pentru FANATIK, că îi va răsfăța pe băieții ei cu deliciile lor culinare preferate. Evident, se va întâmpla după ce se vor întoarce de la Gabi.

ADVERTISEMENT

Vedeta ne-a spus, totodată, care sunt mâncărurile preferate ale copiilor ei, cele pe care le prepară cu mare drag de fiecare dată când poftesc la ele. Claudia Pătrășcanu ne-a mai spus că respectă cu sfințenie perioada de post a Paștelui. Așadar, nu și-a antamat nicio cântare, lucru pe care îl face, din respect față de cele sfinte, și de Crăciun.

„Încă nu m-am hotărât ce fac de Paște. E posibil să rămân în Constanța sau să plec la București. Anul acesta, de Paște, copiii sunt la Gabi, așa că nu voi găti foarte mult. Voi găti pentru ei ceea ce știu că le face plăcere, dar după Paște”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă are programate evenimente în perioada asta, Claudia Pătrășcanu ne-a zis că nu face asta niciodată, mai ales când e vorba de cele mai importante sărbători ale anului. „Nu mi-am luat niciodată cântări în postul Paștelui sau al Crăciunului”, ne-a zis Claudia, în timp ce mulți alți artiști nu țin cont de calendarul ortodox.

Preparatele cu care artista îi răsfață pe copii

În continuare, Claudia ne-a dezvăluit și care sunt acele preparate culinare pe care le face cu toată dragostea pentru băieții ei. Pruncii sunt înnebuniți după sarmale sau torturile cu ciocolată.

ADVERTISEMENT

„Le plac sarmalele de pui, somonul în sos de portocale și orez basmati. Le mai plac cozonacul cu lapte și tortul de ciocolată”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu despre deliciile cu care îi răsfață pe copii. Cu mâncărurile înșirate i-ar putea aștepta după ce se vor întoarce acasă de Paște.

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit în anul 2015 cu Gabi Bădălău. Din nefericire, relația lor nu a trecut testul timpului. Cei doi s-au despărțit după patru ani. Au convenit, însă, în ani, cum își vor petrece copiii timpul cu fiecare dintre părinți.

ADVERTISEMENT

Gabi și Claudia au doi copii frumoși împreună, pe Nicolas și Gabriel, în vârstă de 7, respectiv 9 ani. În ultimii ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au stârnit numeroase controverse cu acuzațiile pe care și le-au adus reciproc. Săgețile au zburat din ambele părți, chiar dacă amândoi și-au refăcut viețile personale.

Tensiuni cât casa între Claudia și fostul soț

În urmă cu aproximativ trei luni, Claudia a lansat o acuzație extrem de gravă la adresa fostului ei soț, și anume că i-ar îndopa pe copii cu medicamente când aceștia merg în vizită la el. Afirmațiile Claudiei au venit după ce fostul ei partener a ieșit public spunând că artista spune minciuni despre el cu scopul de a se promova.

„Eu n-am nevoie de promovare ca să fiu om! Eu pentru a sta cu copiii mei și a le dedica timpul meu prețios, am renunțat la cariera mea mulți ani. El ce a făcut?

Ce știe să facă? Să șantajeze oamenii. Să nu muncească în veci. Să amenințe oamenii, să le facă rău și să jignească”, ne-a spus atunci, în replică pentru Gabi, Claudia Pătrășcanu.

Tot în conversația purtată în luna februarie cu FANATIK, Claudia ne-a mărturisit că multe persoane i-au trimis mesaje în care îi arată cum sunt jigniți de Gabi Bădălău doar pentru că își spun părerile în mediul online, mai ales celor care îi iau partea cântăreței.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze