Life

Ce face Mihaela Bilic ca să-i meargă bine în viață: ”Așa am hotărât eu”

Cum reușește Mihaela Bilic să atragă norocul și șansa de partea sa de fiecare dată. Ce a dezvăluit nutriționistul vedetelor.
21.10.2023 | 16:36
Ce face Mihaela Bilic ca sai mearga bine in viata Asa am hotarat eu
Cum reușește Mihaela Bilic să atragă norocul de partea sa de fiecare dată. Ce a dezvăluit nutriționistul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce face medicul ca să-i meargă bine în viață. „Așa am hotărât eu”, susține doctorul într-un interviu pe care l-a acordat în perioada unei sărbători americane, dar tot mai cinstite de cetățenii români în ultimii ani.

Cum reușește Mihaela Bilic să atragă norocul de partea sa de fiecare dată. Ce a dezvăluit nutriționistul

Mihaela Bilic a spus cum reușește să atragă norocul și șansa de partea sa de fiecare dată. Nutriționistul a dezvăluit că nu este o persoană superstițioasă, ci dimpotriva le tratează cu mare amuzament, dar cu toate astea are câteva obiceiuri.

ADVERTISEMENT

Pentru a aduce pozitivitatea în existența sa nutriționistul vedetelor are o strategie la care apelează. Durează numai 10 secunde pentru a o pune în aplicare. Credința sa spune că lucrurile se schimbă mereu când face asta.

„Am ales să iau superstițiile în glumă și să le reconfigurez după cum îmi place mie. Spre exemplu, pentru întorsul din drum am o strategie care blochează ghinionul: mă așez pe un scaun.

ADVERTISEMENT

Număr până la 10 și pornesc din nou, cu credința că o să meargă și mai bine decât în varianta inițială. Pisica neagră este și ea semn bun, așa am hotărât eu după versurile celor de la Pasărea Colibri!

Îmi plac superstițiile și mai ales îmi plac «semnele», pe care eu le văd pretutindeni… mi se pare că Universul mă ajută să iau decizii și îmi arată drumul”, a declarat Mihaela Bilic pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic, fascinată de tot ce ține de supranatural

Mihaela Bilic recunoaște că este fascinată de tot ce ține de supranatural. Nu este deloc înspăimântată de acest lucru, precizând că este mândră că s-a născut la Câmpina, care este o zonă cu încărcătură energetică mare.

De-a lungul anilor a avut de-a face cu multe întâmplări lipsite de logică. Una dintre cele mai amuzante este legată de ceasul de la mașină care s-a oprit și a pornit când a vrut el. Fenomenul nu a fost crezut nici de cei de la reprezentanță.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a mers cu autoturismul în fabrică și după câteva ore de analiză a primit un răspuns surprinzător. Mihaela Bilic a mărturisit că nimeni nu a avut nicio explicație și că „probabil că are ceva din genele sale”.

„Mi-a plăcut la nebunie consternarea lor, dar și faptul că m-au asociat cu supranaturalul (râde)”, a completat nutriționistul vedetelor, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata...
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”