Life

Mihaela Bilic știe care e cel mai bun desert când ești la dietă. Multă lume îl adoră: ”Este o sursă generoasă de calciu și nu îngrașă… așa tare”

Mihaela Bilic a dezvăluit cel mai sigur preparat atunci când ții un regim. Multe persoane îl consumă și are mult calciu.
21.10.2023 | 10:45
Mihaela Bilic stie care e cel mai bun desert cand esti la dieta Multa lume il adora Este o sursa generoasa de calciu si nu ingrasa asa tare
Mihaela Bilic a dezvăluit cel mai sigur preparat atunci când ții un regim. Multe persoane îl consumă și are mult calciu. Sursa foto: Facebook / freepik. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul nutriționist român știe care e cel mai bun desert când ești la dietă. Multă lume îl adoră pentru că este o sursă generoasă de calciu și nu îngrașă… așa tare. Alimentul care se mănâncă în special în sezonul cald.

Mihaela Bilic a dezvăluit cel mai sigur preparat atunci când ții un regim. Multe persoane îl consumă și are mult calciu

Mihaela Bilic a dezvăluit cel mai sigur preparat atunci când ții un regim. Multe persoane îl consumă și are mult calciu. Fosta soție a lui Constantin Stan susține că este vorba de un desert care răcorește și hidratează în același timp.

ADVERTISEMENT

Renumitul medic nutriționist a vorbit și despre avantajele pe care le are produsul asupra organismului uman. Mai exact, este vorba de înghețată care are o consistență cremoasă ce stimulează creierul oamenilor.

„Nu cred să existe cineva pe lume căruia să nu îi placă înghețata. Și nu există un moment mai potrivit pentru a savura acest desert delicios decât zilele călduroase de vară. Înghețată hidratează, răcorește.

ADVERTISEMENT

Ne satisface pofta de dulce, este o sursă generoasă de calciu și nu îngrașă… așa tare. Înghețata e un amestec de lapte cu zahăr din care zahărul se absoarbe lent, are indice glicemic similar făinoaselor (deci mai mic decât al prăjiturilor).

De aceea este desertul cel mai sigur pentru siluetă… cu condiția să alegeți o variantă fără tone de alune și sirop de ciocolată. În plus, înghețata e aerată (injectată cu aer) de aceea e pufoasă, expandată”, a spus Mihaela Bilic pe Facebook, notează revista unica.ro.

ADVERTISEMENT

Înghețata pare foarte multă când este pusă în cornet sau pahar, însă la gramaj este foarte ușoară. Diferența dintre greutatea sa și volumul pe care îl ocupă într-o caserolă este uriașă, mai spune nutriționistul vedetelor.

Înghețata și avantajele asupra dietei

Mihaela Bilic mai adaugă că înghețata are numeroase avantaje asupra dietei, în special datorită consistenței sale cremoase. Acest beneficiu stimulează o zonă specială din creierul uman care este responsabilă de plăcere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, îngheţata înlătură cu uşurinţă stresul cotidian datorită conţinutului bogat în calciu şi magneziu. Reduce riscul de a face hipertensiune arterială, iar flavonoizii din cacao reduc inflamarea arterelor.

În plus, desertul verii ne satisface la maxim și ne dă o stare de bine. Vedeta le recomandă tuturor consumul preparatului pentru că aduce un aport de lapte esențial pentru organism. Două cupe de înghețată sunt indicate pentru orice vârstă.

ADVERTISEMENT