News

Ce făcea tatăl lui Vlad Pascu în timp ce victimele fiului său erau înmormântate. Imaginile surprinse de paparazzi

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat din 2 Mai, a fost urmărit de paparazzi în ziua în care victimele lui Vlad Pascu erau îngropate.
24.08.2023 | 14:44
Ce facea tatal lui Vlad Pascu in timp ce victimele fiului sau erau inmormantate Imaginile surprinse de paparazzi
Ce făcea tatăl lui Vlad Pascu în timp ce victimele fiului său erau înmormântate. Imaginile surprinse de paparazzi. Foto: Cancan
ADVERTISEMENT

Mihai Pascu a fost filmat în Capitală în timp ce era dus de unul dintre șoferii săi la o șaormerie, după care a plecat spre litoralul românesc, acolo unde este în arest preventiv fiul său. Înainte de asta, mașina lui Vlad Pascu a fost luată de un alt șofer de lângă Casa Presei și dusă la o reprezentanță.

Ce făcea tatăl lui Vlad Pascu înainte de a-și vizita fiul

Potrivit Cancan, procurorii au cerut expertizarea tehnică a mașinii cu care tânărul drogat a ucis doi tineri nevinovați în stațiunea 2 Mai. Anchetatorii vor să afle, de fapt, cu ce viteză circula mașina în momentul impactului și care era starea tehnică a autoturismului.

ADVERTISEMENT

Cert e că între timp patru șefi ai Poliției au fost demiși, printre care Marian Dincă, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu responsabilități în domeniul siguranței rutiere și ordine publică, comisar-șef Constantin Stoian – șeful Serviciului Rutier Constanța, comisar-șef Dragoș Cristea – șeful Poliției municipiului Mangalia, si comisar-șef Radu Vachente -șeful Biroului Poliției Vama Veche, au fost demiși.

Părinții lui Vlad Pascu au reacționat până acum o singură dată după ce copilul lor s-a urcat drogat la volan și a curmat două vieți. Miruna și Mihai Pascu au transmis că suferă și le pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. De altfel, au insistat că nimic din ce vor spune sau face nu ar putea să îi aducă înapoi pe cei pierduți.

ADVERTISEMENT

”Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găși o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ușoară pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis cei doi Pascu.

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat în atenția opiniei publice după ce femeia de afaceri Monica Tatoiu l-a acuzat că a amenințat-o cu moartea în urmă cu mai mulți ani. Atunci, Mihai Pascu a avut o dispută legală cu familia Tatoiu din cauza unor terenuri.

ADVERTISEMENT

Tatoiu susține că atât ea, cât și soțul ei, au avut mari probleme cu acest bărbat. ”Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului”, a rememorat Monica Tatoiu la RTV.

ADVERTISEMENT