News

Imagini halucinante cu Vlad Pascu. Ce făcea șoferul drogat de la 2 Mai înainte de accidentul teribil. ”Se juca” cu două cuțite și bea detergent

Vlad Pascu a avut mai multe apariții excentrice pe rețelele sociale. Tânărul s-a "distrat" la maxim înainte de ziua care i-a schimbat viața.
22.08.2023 | 23:24
Imagini halucinante cu Vlad Pascu Ce facea soferul drogat de la 2 Mai inainte de accidentul teribil Se juca cu doua cutite si bea detergent
Stilul de viață controversat al șoferului implicat în accidentul din 2 Mai. Foto: Colaj Fanatik/Capturi Video.
ADVERTISEMENT

Imagini surprinse și distribuite pe rețelele de socializare arată stilul de viață “tumultuos” al lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani responsabil pentru tragicul accident rutier de sâmbătă dimineața, în care și-au pierdut viața doi studenți.

Imagini șocante cu Vlad Pascu

Filmările, făcute publice recent, prezintă momente în care tânărul conducea sub influența drogurilor, participa la petreceri și se manifesta în mod provocator.

ADVERTISEMENT

Într-o serie de clipuri video, Vlad Pascu și un prieten pretins “văr” își expun stilul de viață, în care se laudă cu mașini de lux și comportament extrem de neconvențional.

Într-unul dintre videoclipuri, “vărul” lui Pascu relatează că mașina Mercedes decapotabilă pe care acesta o conducea la momentul tragediei a fost implicată încă într-un accident.

ADVERTISEMENT

Un alt material video șocant îl prezintă pe Pascu aruncând un telefon după o persoană pe stradă și adresându-se ironic unui echipaj de poliție.

vlad pascu
Imagini halucinante cu Vlad Pascu alături de prietenii săi. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik

 

Filmările arată, de asemenea, tânărul implicat în câteva experimente periculoase, cum ar fi consumul de detergent de vase. Se pare că acesta voia să obțină mai multe vizualizări și aprecieri în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dansuri cu cuțite și experimente ciudate

O filmare în care apare dansând cu două cuțite la spate a stârnit și mai multă atenție asupra personalității sale nonconformiste și a atitudinii sale extreme.

Se pare că Vlad Pascu provine dintr-o familie înstărită , iar trecutul său controversat, ilustrat prin videoclipurile postate pe rețelele de socializare, adaugă o notă de complexitate cazului.

ADVERTISEMENT

Tatăl său, Mihai Pascu, a fost acuzat anterior de cămătărie de o fostă judecătoare, iar acest detaliu amplifică speculațiile cu privire la posibilele influențe și conexiuni în acest caz.

Oamenii legii continuă să cerceteze cazul, iar aspecte precum consumul de droguri, absența asigurării RCA și relațiile familiale sunt subiecte de interes pentru autorități.  Cu toate acestea, tragedia a ridicat numeroase întrebări cu privire la modul în care Vlad Pascu a ajuns să conducă sub influența drogurilor și care au fost factorii care au contribuit la acest accident fatal.

 

ADVERTISEMENT