News

Reacția părinților lui Vlad Pascu, după tragedia de la 2 Mai: ”Trăim o suferință fără margini”

Părinții lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri cu mașina la 2 Mai au rupt tăcerea pentru prima dată de la producerea tragediei.
22.08.2023 | 10:47
Reactia parintilor lui Vlad Pascu dupa tragedia de la 2 Mai Traim o suferinta fara margini
Reacția părinților lui Vlad Pascu, după tragedia de la 2 Mai: ”Trăim o suferință fără margini”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zarurile au fost aruncate pentru familia Pascu în momentul în care fiul Vlad s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri nevinovați în 2 Mai. Acum, părinții Miruna și Mihai sunt nevoiți să scoată castanele din foc cu propriile mâini, după ce în opinia publică s-a creat o revoltă fără precedent.

Reacția părinților lui Vlad Pascu

Milionarii au transmis un comunicat către Hotnews.ro prin care au explicat că nu au cea mai mică intenție să-l facă scăpat pe fiul lor, după ce a ucis doi oameni. La diverse televiziuni există voci, cum ar fi cea a Monicăi Tatoiu, care anunță că băiatul va scăpa de închisoare cu ajutorul banilor și a influenței, astfel că părinții au considerat că e momentul să intervină.

ADVERTISEMENT

”Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găși o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ușoară pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis părinții pentru sursa citată. În încheiere, părinții lui Vlad Pascu au anunțat că aceasta va fi singura reacție pe care o vor avea pe acest subiect.

Așa cum scria Gândul, numele celor doi soți se leagă de afaceri de zeci de milioane de euro în domeniul imobiliar, dar și de dosare în care apar nume grele de interlopi cum ar fi cel al lui Sile Cămătaru. Probabil cea mai dură reacție a avut-o femeia de afaceri Monica Tatoiu, care ar fi fost amenințată cu moartea de capul familiei Pascu.

ADVERTISEMENT

”Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el

Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat.

ADVERTISEMENT

Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a transmis Tatoiu. Momentan, Vlad Pascu este în arest pentru 30 de zile, după ce s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri pe drum cu mașina.

ADVERTISEMENT