Life

Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei. David are anumite restricții când ajunge acasă

Andreea Mantea și David, fiul ei, au o relație destul de specială. Se pare însă că vedeta a avut grijă să îi impună anumite limite acestuia.
15.06.2023 | 11:27
Ce ia interzis Andreea Mantea fiului ei David are anumite restrictii cand ajunge acasa
Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei, David. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea se poate declara o mamă cât se poate de împlinită. Fiul ei David are deja 8 ani, iar deși a fost nevoită să îl crească singură, acest lucru nu a contat. Cei doi au reușit să dezvolte o relație cât se poate de specială.

Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei, David

Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre rolul de mamă, dar și despre relația cu fiul ei. De asemenea, ea a adus în discuție și limitele pe care i le-a impus lui David și se bucură că acesta le respectă.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea spune că își dorește să fie o mamă ”cool” însă nu știe dacă îi și iese acest lucru. Nu vrea să își controleze fiul prea rău, însă are grijă să fie autoritară atunci când este cazul. La rândul lui, David o respectă și o înțelege, a mai adăugat ea.

Ce i-a interzis Andreea Mantea lui David? Deși are 8 ani, fiul vedetei nu are un telefon mobil. Mai mult de atât, acesta este supravegheat în permanență și nu se abate de la această regulă. De asemenea, vedeta nu înțelege de ce ar avea nevoie cel mic de telefon.

ADVERTISEMENT

Acesta este luat de un șofer de la școală, iar dacă este vreo urgență, cei doi comunică prin telefonul școlii. În momentul în care ajunge acasă, David are acces la un telefon mai vechi. Acesta intră pe diferite aplicații sau se joacă.

De ce nu are nevoie David de un telefon

Și aici însă, timpul este limitat. Băiețelul în vârstă de 8 ani primește telefonul doar uneori. În rest, acesta se joacă afară și de asemenea are și prieteni. Mai mult de atât, se pare că fiul Andreei Mantea și citește în timpul său liber destul de mult.

ADVERTISEMENT

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii. (…)

Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe youtube, se joacă Roblox, este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu youtube, dar cu limită.

ADVERTISEMENT

Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când. Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”, a spus prezentatoarea TV, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink