Life

Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei. David are anumite restricții când ajunge acasă

Andreea Mantea și David, fiul ei, au o relație destul de specială. Se pare însă că vedeta a avut grijă să îi impună anumite limite acestuia.
15.06.2023 | 11:27
Ce ia interzis Andreea Mantea fiului ei David are anumite restrictii cand ajunge acasa
Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei, David. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea se poate declara o mamă cât se poate de împlinită. Fiul ei David are deja 8 ani, iar deși a fost nevoită să îl crească singură, acest lucru nu a contat. Cei doi au reușit să dezvolte o relație cât se poate de specială.

Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei, David

Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre rolul de mamă, dar și despre relația cu fiul ei. De asemenea, ea a adus în discuție și limitele pe care i le-a impus lui David și se bucură că acesta le respectă.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea spune că își dorește să fie o mamă ”cool” însă nu știe dacă îi și iese acest lucru. Nu vrea să își controleze fiul prea rău, însă are grijă să fie autoritară atunci când este cazul. La rândul lui, David o respectă și o înțelege, a mai adăugat ea.

Ce i-a interzis Andreea Mantea lui David? Deși are 8 ani, fiul vedetei nu are un telefon mobil. Mai mult de atât, acesta este supravegheat în permanență și nu se abate de la această regulă. De asemenea, vedeta nu înțelege de ce ar avea nevoie cel mic de telefon.

ADVERTISEMENT

Acesta este luat de un șofer de la școală, iar dacă este vreo urgență, cei doi comunică prin telefonul școlii. În momentul în care ajunge acasă, David are acces la un telefon mai vechi. Acesta intră pe diferite aplicații sau se joacă.

De ce nu are nevoie David de un telefon

Și aici însă, timpul este limitat. Băiețelul în vârstă de 8 ani primește telefonul doar uneori. În rest, acesta se joacă afară și de asemenea are și prieteni. Mai mult de atât, se pare că fiul Andreei Mantea și citește în timpul său liber destul de mult.

ADVERTISEMENT

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii. (…)

Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe youtube, se joacă Roblox, este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu youtube, dar cu limită.

ADVERTISEMENT

Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când. Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”, a spus prezentatoarea TV, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT