Life

Ce i-a mărturisit Rona Hartner fiicei sale când a aflat vestea cumplită despre cancer. Rita a început să plângă

Ce i-a dezvăluit Rona Hartner fetei sale, Rita, după anunțul doctorilor legat de cancerul la plămâni. Adolescenta s-a întristat.
24.11.2023 | 13:36
Ce ia marturisit Rona Hartner fiicei sale cand a aflat vestea cumplita despre cancer Rita a inceput sa planga
Ce i-a dezvăluit Rona Hartner fetei sale, Rita, după anunțul doctorilor legat de cancerul la plămâni. Adolescenta s-a întristat. Sursa foto: captură video Youtube / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce i-a mărturisit Rona Hartner fiicei sale când a aflat vestea cumplită despre cancer. Rita a început să plângă, dovadă că are o legătură strânsă și specială cu mama sa, care din păcate, s-a stins din viață la 50 de ani.

Ce i-a dezvăluit Rona Hartner fetei sale, Rita, după anunțul doctorilor legat de cancerul la plămâni. Adolescenta s-a întristat

Ce i-a dezvăluit Rona Hartner fetei sale, Rita, după anunțul doctorilor legat de cancerul la plămâni și metastazele la creier. Adolescenta s-a întristat foarte mult și a lăcrimat puțin, însă a continuat să fie puternică.

ADVERTISEMENT

Fiica regretatei actrițe are 15 ani și în ultimele luni renunțase să meargă la școală pentru a fi mai aproape de femeia care i-a dat viață. Fata făcea studiile la distanță și o însoțea pe artistă la toate evenimentele și concertele.

„Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus cântăreața fiicei sale, Rita Sumalya, în clipa în care a primit vestea cumplită de la doctori, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul «Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul».

A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. Noi am plâns împreună și i-am permis să plângă pentru că nu e ok să țină în ea atât de mult. Mi-e aproape, mă ajută. Eu i-am spus că vara asta vacanță nu avem.

ADVERTISEMENT

Nu am ajuns la plajă și stau la 5 minute distanță de plajă și i-am spus să iasă cu prietenii, să se distreze, iar eu stau acasă, să dorm câte 20 de ore. Asta e situația”, mai spunea Rona Hartner, mai arată sursa citată anterior.

Copila a apărut pe micile ecrane după o perioadă foarte lungă pentru că mama sa a vrut să o țină ”ascunsă”. Regretata Rona Hartner a avut mereu numai cuvinte de laudă pentru unicul său copil pe care l-a crescut în Franța.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner, relație specială cu fiica sa, Rita

Rona Hartner a avut o relație specială cu fiica sa, Rita, care la 15 ani are numeroase pasiuni. Adolescenta este pasionată de muzică și nu exclude posibilitatea să își facă o formație în viitorul apropiat. Momentan nu are colegi de trupă.

„Ascult mult metal, ascult un pic de toate, îmi place aproape orice”, a spus fata regretatei cântărețe în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, în urmă cu câteva luni bune, când au fost împreună la TV.

În plus, fata de 15 ani a apărut în mai multe scurtmetraje până acum. În curând, va fi distribuită și într-un film și urmează să dea examenul de bacalaureat online, decizia fiind luată chiar de regretata sa mamă.

ADVERTISEMENT