Life

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner la 15 ani. Rita făcea școală acasă pentru a petrece timp cu mama ei

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner la 15 ani. Rita era învațată de acasă pentru a petrece timp mai mult cu mama sa bolnavă.
24.11.2023 | 12:46
Cu ce se ocupa fiica Ronei Hartner la 15 ani Rita facea scoala acasa pentru a petrece timp cu mama ei
Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner la 15 ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner. Rita are 15 ani și făcea școala de acasă pentru a putea petrece timp cu mama ei.

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner la 15 ani

Rona Hartner a avut o singură fiică, pe Rita. Vedeta era foarte mândră de adolescenta în vârstă de 15 ani și tot ce își dorea era să petreacă cât mai mult timp cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Rita Hartner s-a născut din relația artistei cu dansatorul Rocco Sedano, de origine argentiniană. Aceasta s-a născut în Franța, dar mama ei nu voia să își uite originile argentinine.

Rona Hartner povestea că fiica ei face școala de acasă pentru un an pentru a petrece mai mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că a fost mereu la școală și o lăsa cu mama ei atunci când trebuia să meargă în diverse proiecte. Rona Hartner a mărturisit că suferea mult când își lăsa fata acasă, așa că a decis ca un an întreg să îl petreacă împreună.

„Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot.

ADVERTISEMENT

Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare”, a povestit Rona Hartner.

Fiica Ronei Hartner are multe pasiuni

Fiica Ronei Hartner este pasionată și de modeling și deja a jucat în trei filme la cei 15 ani. De asemenea, îi place muzica și cântă la chitară.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, fiica Rodnei Hartner este foarte pasionată de hair styling și a urmat un curs în acest sens. De asemenea, Rita a făcut și un curs de beauty la o școală prestigioasă.

„De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modelling, cu alte chestii.

Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modelling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat deja în trei filme. Și e basistă”, povestea Rona Hartner.

ADVERTISEMENT
Tags: