Life

Ce i-a răspuns Cristina Ich unei internaute care i-a zis că are gura strâmbă: „Sunt foarte mulțumită”

Cristina Ich a vorbit despre imperfecțiunile sale, în urma unui comentariu negativ primit pe Instagram, lansând totodată o provocare cârcotașelor.
07.01.2023 | 22:51
Ce ia raspuns Cristina Ich unei internaute care ia zis ca are gura stramba Sunt foarte multumita
Cristina Ich, influencer. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a făcut un tutorial de make-up pe care l-a postat ulterior pe Instastory, însă clipul nu a fost comentat pozitiv de toată lumea.

Cristina Ich: „Eu sunt foarte mulțumită așa, cu gura mea strâmbă”

Fosta parteneră a lui Alex Pițurcă a ținut să vorbească despre textul prin care cineva a vrut s-o insulte, evident, în felul ei. Vedeta a răspuns persoanei care s-a legat de aspectul ei fizic, spunându-i că e foarte mândră de felul în care arată și că defectul pe care acea internaută l-a remarcat îl poate corecta foarte ușor folosindu-se de produsele de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

„Am primit extrem de multe complimente. Bine, un singur mesaj a fost: „Ai gura strâmbă”… Bine… Nimic nu este simetric. Foarte rar întâlnești oameni cu simetrii aproape de perfecțiune.

Eu sunt foarte mulțumită așa, cu gura mea strâmbă. Pot s-o rezolv din contur. Nu vreau să-mi fac buzele simetrice. E ok. Nici sprâncenele nu seamănă, buzele pot fi asimetrice, fața, dar eu sunt foarte mulțumită așa cum sunt, cu gura strâmbă”, este comentariul făcut de Cristina Ich pe Instastory.

ADVERTISEMENT
cristina ich
Cristina Ich e mândră de imperfecțiunile sale. Foto: Instagram

„M-au disperat perfectele astea”

Aceasta a adăugat că dacă ar fi dorit să rezolve această asimetrie ar fi apelat de mult la tehnicile de înfrumusețare moderne. „Nu mă interesează. Eu sunt bine așa cum sunt”, a completat Ich.

„M-au disperat perfectele astea. M-au disperat. Asta înseamnă frumusețe naturală. Să-ți accepți imperfecțiunile. Nu știu ce exemple luați de pe net, ce înseamnă pentru voi frumusețea. Pentru mine frumusețea nu înseamnă să fie totul simetric, să nu se miște firul de păr”, a mai zis Cristina Ich.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a rezumat doar la a vorbi despre ”gura ei strâmbă”, ci le-a provocat pe toate persoanele care au criticat-o să facă la fel ca ea. Și anume, Ich a spus că așteaptă de la internautele cârcotașe un clip în care să se arate așa cum sunt, fără filtre, realizând la rândul lor un tutorial de skincare sau make-up.