Life

Ce îi permite Andreea Tonciu fiicei sale să facă, la doar 8 ani: “Nu mă interesează că mi-aș lua hate”

Andreea Tonciu a dezvăluit ce îi permite fiicei sale să facă, la doar 8 ani. Vedeta știe că alte mame ar putea să o critice pentru asta.
05.04.2024 | 22:08
Ce ii permite Andreea Tonciu fiicei sale sa faca la doar 8 ani Nu ma intereseaza ca mias lua hate
Andreea Tonciu și fiica ei, Rebecca. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a spus ce îi permite fiicei sale de 8 ani să facă. Vedeta este conștientă că ar putea fi criticată pentru acest lucru, dar nu o interesează.

Andreea Tonciu a spus ce îi permite fiicei sale să facă, la 8 ani

Fiica Andreei Tonciu, Rebecca, are 8 ani, iar vedeta spune că seamănă foarte mult cu ea. Fosta concurentă de la Survivor România spune că și-ar dori ca aceasta să aibă caracterul ei și atunci când va crește.

ADVERTISEMENT

Rebecca este foarte pasionată de machiaj și își dorește să devină make-up artist într-o zi. Andreea Tonciu îi permite acesteia să se machieze și să-și pună unghii false în timpul liber sau în vacanțe.

Micuța a văzut unghii false pentru copii într-un magazin special și de atunci a început pasiunea ei. Aceasta nu se machiază și nici nu își pune unghii atunci când are școală, după cum a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

“La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu. Mie îmi place asta! Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să aibă caracterul meu și să fie ca mine.

E mică, dar ea visează, vrea să se facă make-up artist, suntem la capitolul de make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false. Apropos, de unghiile false, să nu-mi iau hate. Dar efectiv nu mă interesează că mi-aș lua hate.

ADVERTISEMENT

Am fost în Dubai și o prietenă de-ale mele avea o fetiță de 8 ani și erau magazine de-astea de copii care aveau unghii false pentru copii. De-atunci a învățat și ea asta. Bineînțeles că și le pune doar în vacanțe, nu la școală. Sau în timpul liber acasă”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Ce nu mai vrea să facă Rebecca

Mai mult, Rebecca a fost dusă la salon de mama ei, iar acum nu mai vrea să-și facă deloc părul acasă, fiind foarte preocupată de cum arată coafura ei.

ADVERTISEMENT

“Dar îi plac treburile astea cu make-up, cu părul, tot timpul vrea să-și facă părul la salon, nu mai vrea să-și facă părul acasă. Am dus-o o dată, de două ori, de trei ori, am învățat copilul”, a mai spus ea.

Andreea Tonciu își dorește ce este mai bun pentru fiica ei, motiv pentru care îi oferă o educație bună, dar este și o mamă permisivă, în același timp. Acum ceva timp, vedeta a răbufnit după ce internauții au criticat-o pe Rebecca în mediul online.

ADVERTISEMENT