Life

Ce înseamnă dacă te trezești la ora 03.00 dimineața fără alarmă. Mihai Voropchievici spune ce se întâmplă în acele momente

Ce înseamnă dacă te trezești la ora 03.00 dimineața, fără să ai alarmă pusă. Explicația este una specială, conform lui Mihai Voropchievici.
23.11.2023 | 16:24
Ce inseamna daca te trezesti la ora 0300 dimineata fara alarma Mihai Voropchievici spune ce se intampla in acele momente
Ce înseamnă dacă te trezești la ora 03.00 dimineața fără alarmă. Sursă foto: Pinterest, Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce înseamnă dacă te trezești la ora 03.00 dimineața fără alarmă. Mihai Voropchievici a spus ce se întâmplă în acele momente, de fapt.

Ce înseamnă dacă te trezești la ora 03.00 dimineața fără alarmă

Dacă ți s-a întâmplat vreodată să te trezești la ora 3 dimineața, trebuie să știi că există o explicație în spatele acestui lucru.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a explicat că există niște lucruri mai presus de noi în spatele acestui trezit din senin. Dacă ne trezim la această oră trebuie să luăm în calcul faptul că o forță superioară încearcă să ne spună ceva.

Același lucru se întâmplă până la ora cinci dimineața inclusiv. Celebrul numerolog a explicat la Antena 3 că putem primi semnale din viețile anterioare. Tot acum este momentul somnului în care putem avea multe coșmaruri!

ADVERTISEMENT

„Între orele 03:00 și 05:00, o forță superioară încearcă să-ți spună ceva.

În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri.  Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund”, a spus numerologul.

Semnificațiile trezitului noaptea

Dacă ne trezim la ora trei putem să fim căutați de îngerul nostru păzitor. Mai ales pentru cei care trec prin momente grele în viața lor, dacă se trezesc la trei dimineața poate fi vorba de

ADVERTISEMENT

„Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească.

Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar.”, a explicat Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Până la ora 1 dimineața, dacă ne trezim, înseamnă că ai dezamăgiri în viața ta care se revarsă în vis. Putem să avem și vise în care să ne simțim dezamăgiți. După ora 1 și până la ora 3, cei ce se trezesc înseamnă că sunt nervoși.

ADVERTISEMENT