Life

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici, anunț-surpriză pentru Raci

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Maestrul Mihai Voropchievici oferă toate previziunile importante pentru fiecare zodie.
18.11.2023 | 09:31
Horoscop rune 2026 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici anuntsurpriza pentru Raci
Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici vine cu cel mai așteptat horoscop, cel al runelor. Cine are noroc cu carul? Pentru ce zodie va fi o săptămână mai complicată? Iată ce spun astrele!

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Previziuni marca Mihai Voropchievici

Pentru Berbec, runa spune că există cineva care se gândește la el mai intens și îi va trimite un cadou minunat. Așadar, o persoană la care poate nici măcar nu se așteptau le va face o surpriză plăcută, una de zile mri!

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Cel mai bun cadou pe care runele îl puteau oferi pentru Taur este Wunjo. Au câștigat pe toate planurile, așa că trebuie să fie siguri de reușitele lor. Au parte de cele mai frumoase clipe.

Gemenii, în schimb, sunt anunțați că vor trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Am ajuns și la Raci, care au o săptămână în care vor susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa vine și le dă un sfat, o indicație: Dragi Raci, rămâneți calmi căci totul se aranjează!

ADVERTISEMENT

Leii sunt pe o pojghiță subțire de gheață

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Leii, în perioada 20-26 noiembrie, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți cum acționează. Să nu folosească cuvinte mari, dar nici cuvinte dure.

Fecioarele sunt sfătuite să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Să fie pregătite să întâmpine această schimbare foarte importantă. Poate fi vorba despre o veste care sosește de undeva din străinătate sau de o vizită a unei persoane ce le aduce această schimbare. Oricum, va fi de bine!

ADVERTISEMENT

Balanțele au o săptămână de dragoste. Au parte de ceva nou, fierbinte. Chiar dacă suntem în Postul Crăciunului, mai sunt și zodii care apelează la contraindicațiile date de preoți. Scorpionii au o săptămână cu fertilitate și belșug. Peste puțin timp, pentru toți Scorpionii, visele se vor îndeplini.

Capricornii, sub protecție divină

Săgetătorii primesc un mesaj dublu: sunt sfătuiți să se relaxeze, să nu mai fie atât de agitați, să nu își mai facă probleme referitoare la starea de sănătate a cuiva drag. Cu alte cuvinte, acea persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023. Capricornii au protecție totală care îi va face să se simtă în siguranță. Eolh este zeul care îi va proteja de toate forțele malefice din Univers. Cei care se temeau să ia anumite decizii trebuie să știe că Divinitatea este de partea lor și îi va feri de orice necaz. Protejați de energiile astrale, vor trece peste orice obstacol.

Vărsătorii au o mică bătălie de susținut, dar nu trebuie să își facă griji deoarece vor câștiga în mod sigur. Poate fi vorba despre dispute la muncă sau în familie. Cert e că ei ies învingători.

Peștișorii primesc un sfat foarte la locul lui și mobilizator. Dragi Pești, sunteți sfătuiți să dați la o parte toate problemele legate de trecut și toate grijile pe care le aveți acum pe cap. Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK. Acolo vei găsi nu doar horoscoape, ci și informații din zona ezoterică ori numerologică.

 

ADVERTISEMENT