Life

Mihai Voropchievici dezvăluie testul hainelor colorate! Sigur nu știai asta!

Testul hainelor colorate, prezentat de Mihai Voropchievici, dezvăluie starea de spirit a omului. Ce spune culoarea pe care o porți?
15.11.2023 | 15:00
Mihai Voropchievici dezvaluie testul hainelor colorate Sigur nu stiai asta
Testul hainelor colorate, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Testul hainelor colorate ne arată starea sufletească în ziua respectivă, în momentul purtării lor. Mulți oameni sunt iubitori de negru, au costume negre, cămașă negre, chiar și doamnnele preferă de multe ori negrul.

Mihai Voropchievici prezintă testul hainelor colorate

Cel care se îmbracă în negru e pesimist, nu e mulțumit de starea în care se află la momentul respectiv și îl supără orice e în jur. E precipitat, încăpățânat, refractar și nu ascultă sfatul nimănui. E un pic ieșit din tipare și nu vrea să fie deranjat.

ADVERTISEMENT

Merge la maro: ești nefericit, neadaptabil sau mai greu adaptabil. Cauți bunăstarea fizică, ești obosit, vrei să te odihnești chiar căutând ajutorul celor din jur și rugându-i să îți lase o marjă de liniște în care să te reculegi. Griul, o combinație între alb și negru, sugerează nevoia de odihnă. Cel care poartă gri nu vrea să se implice în nimic, e neutru, cu alte cuvinte, dar nici nu vrea să își asume anumite responsabilități.

Albastru: cel care poartă haine cu această culoare caută armonia, bunăstarea, valorile superioare, dar poate căuta câteodată și refugiul căci e epuizat și caută pacea sufletească. Iată-ne îmbrăcați apoi în verde. Cel care folosește verde are multă voință, vrea să fie independent sau posibil să se afle într-o situație mai dificilă.

ADVERTISEMENT

Cum sunt cei care se îmbracă în alb

Cel care se îmbracă în violet dorește ca tot ce gândește să se realizeze. Vrea aprecierea celor din jur. Am ajuns la o culoare puternică: galben. Ești nervos, agitat și cauți schimbări. Te afli în căutarea a ceva mai bun. Cauți schimbări în plan afectiv fiziologic cât și sexual. Cel care se îmbracă în galben caută afectivitate. Vrea schimbări și are nevoie de multă dragoste.

Cel care se îmbracă în roșu caută succesul, dar vrea să facă și cuceriri. E impulsiv, energic, agitat și dă o mare importanță sexului. Am ajuns la alb. Albul indică o persoană curajoasă, energică, dar extrem de vulnerabilă. Cel care se îmbracă frecvent în alb are un obicei mai prost: apleacă urechea la toate bârfele. Dacă nu primește respect cu aceeași măsură, abordarea lui e cu totul alta.

ADVERTISEMENT

Voropchievici, despre cromoterapie

Mihai Voropchievici, făcând testul hainelor colorate, a spus că aceste detalii prezentate sunt pur informative și nu reprezintă o regulă. Sunt multe situații în care oamenii se îmbracă pur întâmplător în anumite culori.

În continuare, maestrul runelor a dezvăluit o poveste interesantă, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK. „În trecut, mulți bolnavi se vindecau stând în biserică, unde lumina era filtrată prin vitraliile ferestrelor multicolore. Ei nu făceau altceva decât cromoterapie. Se practică și acum, e foarte eficientă. În funcție de starea sufletească, doar cu ajutorul culorilor sau cu ajutorul unei lămpi puteți depăși acea stare.

ADVERTISEMENT

Da, trebuie să aveți pregătit un bec sau mai multe becuri cu aceste culori ori pe care voi să le vopsiți în culoarea de care aveți nevoie. Asta poate fi când vremea e urâtă, când e mai rece sau plouă. Toată cromatica nu vă face altceva decât să vă ajute și să vă ofere rezolvări benefice”, a declarat Mihai Voropchievici după ce a prezentat testul hainelor colorate, la ASTROFANATIK!

 

ADVERTISEMENT